Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Opening: De Rockstake
zaterdag, 05-11-2005 22.00u
De Rockstake, Heelweg
Entree: 5,-
http://www.rockstake.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (10) Recensies (6)
6 November: Opening geheel vernieuwde Rockstake!

Zaterdag 6 november is het zover: de Rockstake, de nieuwe rockzaal van de Radstake, wordt geopend met een optreden van Action in DC. Rock kwam een half jaar geleden terug in de Radstake, in het Koetshuis. Iedere week speelden daar één of twee bands. En met succes! Bands als Servants of the Servants, Plork en de Aannemers en de J-Stars, wisten de mensen naar de Radstake te krijgen en de zaal plat te spelen. Reden voor de Radstake om rock een meer prominente plek te geven, met een eigen, vaste DJ en een eigen zaal.

De Rockstake is, in tegenstelling tot het Koetshuis, speciaal gemaakt voor rockbands. De pikzwarte zaal biedt plaats aan 350 mensen, het podium is vergroot en er is een grote dansvloer. Achter de dansvloer kan rustig een biertje gedronken worden. Iedere week zullen er bands uit de regio of bekendere bands uit de rest van het land acte de presence geven. En schrik niet als deze bands later op festivals als Lowlands of Pinkpop te zien zijn, in de Rockstake speelt alleen toptalent! Nu al spelen in de Radstake meer bands dan op enig ander podium in Nederland, dat zal na de opening van de Rockstake alleen nog maar beter worden!

Bij de opening van een topzaal hoort een topband. Daar is voor gezorgd. Zaterdag 6 november speelt, zoals gezegd, Action in DC! Deze band staat bekend als de beste AC/DC coverband ter wereld. Zanger Mario Vermulst zit zo dicht bij het originele stemgeluid van Bon Scott dat je gaat twijfelen of Scott wel echt dood is. Naast de standaard AC/DC songs zoals Highway to Hell, Let there be Rock en Wohle Lotta Rosie speelt Action in DC ook een aantal nummers die AC/DC zelf nooit live speelde, zoals Love Hungry Man en Can I sit next to You girl. Ook nummers van de nieuwe zanger van AC/DC, Brian Johnson, worden gespeeld. Hells Bells, Thunderstruck en Stiff upperlip zullen dan ook zeker de revue passeren. Geen wonder dat Action in DC in het verleden al op vele podia in binnen- en buitenland aan mocht treden, onder andere op Graspop en Bospop en in het voorprogramma van Motörhead, Rammstein, Steppenwolf en Deep Purple!

Komt dus allen op 6 november naar de nieuwe Rockstake om deze absolute topact te zien!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact