concertagenda
Satanic Surfers + Venerea
zondag, 13-11-2005 20:00
Effenaar, Eindhoven
10 euro
http://www.effenaar.nl

Informatie Bands (2) Wie gingen er (35) Recensies (15)

Recensies door leden

Gepost door: gerrit Gepost: 14-11-05 01:59:58
eerste band - geen hol aan
venerea - butt
satanic surfers - goed maar na 5 nummers heb ik het wel gehad.. was wel super gezellig, hele aardige dudes...

en mijn hoogtepunt was toch wel dat je via de backstage naar de mainstage kon lopen. Waar DUVEL DUVEL bezig was... g.v.d wat hard.
Gepost door: erikmelvin Gepost: 14-11-05 07:09:21
Venerea was echt geweldig en satanic surfers was ook goed
Gepost door: tom Gepost: 14-11-05 10:38:58
All Systems Go: Weinig aan. Eerste nummer was kut, daarna werd het iets leuker, maar heel vermakelijk was het niet.

Venerea: Cool. Goede band, strak gespeeld. Ik kon alleen de linker gitaar nauwelijks horen, maar dat lag denk ik aan de plek waar ik stond. Bassist was wel een ontzettende mongool zeg. Beetje glazen op de grond kapot gooien. Kansloos.

Satanic Surfers: Wat een godenband! Ik vodn het supervet. Ze speelden ook supertoffe nummers. Had ze helaas nog nooit eerder gezien, maar dit was echt een van de coolste dingen die ik gezien heb.
Gepost door: kloender Gepost: 14-11-05 12:13:13
Niet geweest ivm onbenullige onenigheden met de chauffeur...
Gepost door: hunk Gepost: 14-11-05 12:13:18
all systems go kon mij niet zo boeien, wel goeie band maar nummers vond ik niet spannend genoeg.

venerea: VET, zeer! bassist was cool, dat ene glaasje zie ik door de vingers...

satanic surfers: cool, ik kende iig meer nummers dan wokkel Grapje/Razz, ze hebben mij opinie niet gewijzigd, het blijft een coole band maar niet de beste ooit zoals ik iemand met een laternpoll-shirt die avond heb horen beweren Knipoog/Wink

pizza: lafjes en slecht gesneden maar stilde de honger
Gepost door: menno Gepost: 14-11-05 14:08:57
Aangekomen bemerkte ik dat ze in Eindhoven nog onverharde wegen hebben, zag zelfs drie fietsers die er ineens achterkwamen dat het fietspad overliep in een zandbak. All systems go was erg saai, Venerea was weer eens grandioos alleen weer teveel nieuwe nummers. Satanic was ook wel weer eens leuk, alleen vond ik het vroeger 10x beter, dus ook weer erg spijtig dat ze niet al te veel oude nummers ten gehore brachten. Vond het geluid ook niet super, eerder te hard.
Gepost door: cin Gepost: 14-11-05 14:10:42
Jah ik von et heel vett!
Had er niet erg veel van verwacht want ik kende de bands nog niet zo goed, maar ik vond het echt heel gaaf!
Gepost door: aardappelanders Gepost: 14-11-05 14:43:16
All systems go viel me niks tegen. ik had er ook eigenlijk helemaal niets van verwacht maar voor een niet punk rock bandje was het wel oke.

Venerea rockte weer als een tiet en was weer zeer tof. ookal konden ze niet tippen aan de show in den haag. 4e keer venerea 4x super...

satanic surfers is voor mij DE band. in sneek gezien en vielen ze wel wat tegen. ook de publiekreactie was wat slecht. maar met deze show hebben ze dat zeker goed gemaakt. ik heb echt genoten:D
Gepost door: paal Gepost: 14-11-05 16:53:37
All systems go was niet veel bijzonders, uitstraling van niks.
Venerea is en blijft toch een super geniale band. Jammer dat naar mijn gevoel niet veel mensen het goed kende. Dus mensen, meer luisteren naar die shit!!!
Satanic surfers is ook 1 van mijn favo bands, in sneek vielen ze tegen, maar wat een super vette show maakten ze er deze keer van!! Geslaagde avond dacht ik!
Gepost door: vickyleandros Gepost: 14-11-05 18:30:50
Mín vingers zaten nog vol rimpels van het jacuzzi avontuur toen we veel te vroeg en moe begonnen met de terugreis naar de parel van Salland. Lekker anderhalf uur enorm brak naar huis gefietst en wonder boven wonder op tijd aangekomen. Om 1 uur alweer vertrokken richting Utrecht om daar een paar biertjes te drinken. Na een lange middag aangekomen bij de Effenaar die eruitzag als een bioscoop. Vrienden met beveiliging word ik denk ik nooit en dat bleek ook deze keer wel weer. Verder is er schijnbaar bewust gekozen voor een fabriekshal uitstraling. Niet erg gaaf, maar er waren wel relaxte zitzakken. Normaal zou ik die dingen kut gevonden hebben, maar gister was ik er toch wel heel hard aan toe.

All Systems Go kon me niet diep ontroeren. Sommige nummers begonnen nog wel oke, maar ik was geen moment diep onder de indruk vlak voor het einde maar afgehaakt om weer even te kunnen zitten.
Venerea kan op hun nummerkeuze na sowieso niets verkeerd doen. Weer prachtig gespeeld en weer veel humor. Toch jammer dat er zo weinig van Shake Your Swollen Booty werd gespeeld. De hobbit was ook deze keer weer de gangmaker. Het was echter weer is een zondagshow dus het was behoorlijk dood (geldt ook voor mij). Af en toe nog een klein beetje beweging. Jammer toch dat die show in Den Haag niet te evenaren lijkt qua publieksreactie.
De Satanic Surfers speelden ook heel prima. Door mijn gebrekkige punkrock verleden kende ik haast niks, maar ik vond het een hele aardige show. Op het laatst was zelfs de zondagssfeer verdwenen en ging het nog even flink loos. Verder was de zanger was echt een rare gast, alleen maar naar de muren kijken. Bleek uiteindelijk toch geen robot te zijn nadat hij +/- 2 keer emotie toonde.

Over het algemeen genomen waren de bands op All Systems Go na keihard bezig. Jammer dat het zondag was en dat ik nog harder naar de kloten was dan dat ik normaal op zondag ben of wil zijn. Gelukkig nog wel een geniale terugreis gehad die me weer een beetje tot leven bracht. Ik huilde bijna van geluk toen bleek dat we nog lekker met de bus naar Nijboer konden. Toen maar lekker een paar uurtje gaan slapen.
Gepost door: wokkel Gepost: 14-11-05 19:20:19
All systems go: nee
Venerea: JAAA!!
Satanic Surfers: tja, ze speelden niks van 666 motor in, het enige album dat ik goed ken...
Extra minpunten voor de vieze pizza :P
Gepost door: tonzo Gepost: 14-11-05 23:32:52
Wat was Venerea geweldig, helaas wat kort, van mij mochten zij de hoofdact zijn. Satanic surfers waren ook wel lachen
Gepost door: cassidy Gepost: 15-11-05 12:45:19
supertof, vooral venerea, die eerste band was geen reet aan...
Gepost door: pezking Gepost: 15-11-05 17:14:18
1e band vondk niet veel aan, Satanic Surfers kende ik niet en was ook niet erg spectaculair...Venerea was weer leuk maar kende nieuwe album niet echt

Effenaar is best cool geworden trouwens
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 18-11-05 17:12:49
Damn was de dag ervoor thuis gebleven en was nog steeds erg suf...... had ook het gevoel alsof ik een baksteen in mijn maag had zitten......oftewel ik had me wel eens beter gevoeld....

All Systems Go.......tsja als ze dat nu eens gedaan hadden......beetje erg suf...

Venerea... wederom erg goed.....volgende keer weer.....

Satanic Surfers..... eerste keer dat ik ze zag was wel ok optreden maar pas op het eind erg goed verders erg wazige zanger keek de hele tijd een beetje raar naar het plafond... verders hyper gitarist......

Al met al een goede avond geweest als ik me niet zo brak had gevoeld.....

Effenaar erg grote kleine zaal.....en als je dan toch bakken vol met geld uitgeeft aan een nieuwe zaal maak het dan mooi in plaats van fabrieksuistraling© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew