Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Braziliaanse punk: I SHOT CYRUS + DISCARGA + the FIFTH COLUMN (nl)
zaterdag, 15-10-2005 21.00, start 21.30, scherp
Bar & Boos, Leiden
4,-
http://www.barenboos.org
Informatie Bands (2) Wie gingen er (15) Recensies (11)
Leiden – Op zaterdag 15 oktober zal er een platenbeurs plaatsvinden in de Multipleks, de gekraakte vrijplaats aan het Morssingelterrein waar door de week projecten als een gratis internetcafe, ecologisch restaurant, kraakspreekuur en een alternatieve bioscoop plaatsvinden. Iedereen die muziek op LP's, CD’s of cassettebandjes heeft en deze kwijt wil, of juist op zoek is naar nieuwe muziek is van harte welkom. Het ruilen van muziek staat voorop, al kan men uiteraard voor schappelijke bedragen de platen van de hand doen. De platenbeurs zal duren van 13.00 tot 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

’s Avonds vindt er, als klap op de vuurpijl, vanaf 21.00 uur een afsluitend concert plaats in Bar en Boos aan de Koppenhinksteeg. Speciaal voor deze avond zijn twee Braziliaanse topbands uitgenodigd: I Shot Cyrus en Discarga. Hoge school punk uit Sao Paolo. De bands maken samen een uitgebreide tour door Europa. I Shot Cyrus bestaat al sinds 1997. Ze spelen furieuze snelle punk a la Seein’Red, maar dan nog net even sneller. Discarga tapt meer uit het hardcore en metal vaatje. Deze Straigt Edge band houdt van de Nederlandse punkband Lärm, en dat steken ze niet onder stoelen of banken! Kan het nog harder en sneller?

Op drie keer rollen van Bar&Boos wonen de post-hardcore/screamo rockers van the Fifth Column. Zij komen deze avond ook spelen!

www.multipleks.org
www.barenboos.org

www.dstruct.nl
www.ishotcyrus.hpg.ig.com.br
www.discarga.cjb.net
www.fifth-column.com



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact