Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Reflections Fest part I w/ TERROR, MODERN LIFE IS WAR
zaterdag, 28-01-2006
Metropool, Hengelo
http://www.reflectionsrecords.com
Informatie Bands (2) Wie gingen er (24) Recensies (14)

Recensies door leden

Gepost door: wcdoekje Gepost: 29-01-06 01:26:58
gemist
Gepost door: neophyte Gepost: 29-01-06 02:10:31
Jammer dat sommige KANKER mongolen je moeten aanvallen en raar opkijken als je ze alsnog een knal geeft.
Gepost door: spacemonkey Gepost: 29-01-06 02:23:03
Super harde show!

Eerste paar bands konden me niet echt bekoren maar vanaf Blacklisted was het voor mij helemaal goed.

Hoogtepunten waren Blacklisted, Modern life is war en Terror.

HARD!
Gepost door: krist Gepost: 29-01-06 04:10:03
Kwam binnen, toen begon:
Modern Life Is War: Dit is gewoon de geniaalste band van de afgelopen tijd, ik heb de platen ook echt compleet grijsgedraaid. Ik heb de tijd van mijn leven gehad.

Rise And Fall: Erg gaaf, had er nooit eerder van gehoord, maar dit trok ik heel goed. Binnekort maar eens een cdtje van checken.

Terror: Net als ik denk dat niets Modern Life Is War kan tippen, doet Terror mij toch erg verrassen. Strakke hap, vette sing a longs, stagedives, harde mosh. + Geniale frontman is die Scott Vogel toch.
Gepost door: nielz Gepost: 29-01-06 10:42:00
ja, hard feest. jammer van de locals. hard dat er zoveel bloed vloeide op de dansvloer.
Gepost door: seriewoordenaar Gepost: 29-01-06 11:19:31
Jeej Wat een teringvette show!
Gepost door: theunseen Gepost: 29-01-06 15:30:08
suuuper
Gepost door: ernst Gepost: 29-01-06 15:51:50
goede bands, goede line up, basterds in het publiek kregen wat ze verdienden en goed vermaakt.

ps

+ voor nicky die die mongool weg duwde
Gepost door: vickyleandros Gepost: 29-01-06 16:36:00
Na veel gedoe met de treinkaartjes omdat de automaat het niet deed toch met goede moed op weg gegaan. M地 sixpackje Warsteiner niet aan hoeven breken omdat er nog een krat leeg moest. Smerig lang in de rij moeten wachten en me smerig geërgerd aan die smerige tyfusbeveiligers met hun arrogante houding. Godverdomme m地 pak Royal Club ingenomen wat ik vanochtend zo goed had kunnen gebruiken. Ook nog zeggen dat hij het lekker zelf op gaat drinken en dat ik even moest dimmen. Verder ook m地 deo en bier in moeten leveren. Belachelijk beleid en al helemaal op zo地 show.
Anyway, eerste band die ik zag was Omission. Weer een heerlijk showtje. Publiek ging nog niet massaal los maar dat is ook niet zo vreemd op zo地 lange dag. Zelf ook van een mooi afstandje bekeken. Wel zin om ze in DLD weer te zien. Toen even een biertje gedronken in de AH. Donnybrook grotendeels gemist. Wat ik hoorde klonk als een Madball kloon met een beetje Terror.
No Turning Back was flink hard. Heerlijk bij een waardeloos sxe-tje op de rug rond gehangen.
Tijd om te eten, friet gescoord bij de ziekelijk verrotte snackbar naast de Inno. Daarna hard gelachen om de turk en bij de turk. Daarna tijd voor MLIW en dat was echt een supershow. Intense band en een hele goede speech! Vreemd dat alle nike dragende stoerties om het hardste meeklappen. Het plan was om bij Terror rustig achteraan toe te kijken, maar de show was zo hard dat ik nog lekker los ben gegaan. Was ook een flinke chaos. Veel stagedives, mezelf ook maar weer eens aan gewaagd. Ja, topshow.
Nog weer even een gezellig gesprek gehad met de beveiling. Smerige loeders van de Metropool raken mn jas en tas kwijt en ik moet zelf gaan zoeken. Na lang aandringen en zeuren mocht dat gelukkig nog wel, maar hem daar aantrekken echt niet. Wat een godsvergeten idioten.
Nog even gehangen in de Inno maar toch al vrij snel richting Enschede vertrokken en daar in maffiacafe de Poal nog een biertje gedronken. Vervolgens nog tot vroeg in de morgen onverklaarbaar harde grappen gemaakt en als enige wel lekker op een matras geslapen. Vanochtend nog even meegezongen met de gehandicaptenmis van de EO, altijd mooi.
Gepost door: metropolist Gepost: 29-01-06 19:50:05
Hierbij wil ik even het één en ander wat rechtzetten.Over de locals en het vloeien van bloed op het podium en dansvloer.De mensen die bij metropool werken doen dit allemaal op vrijwilligerbasis. En stonden al vanaf 14:00 uur klaar om deze dag tot een goed einde te brgengen , en dat hebben ze ook gedaan ,want ze hebben allemaal heel hard gewerkt. PS zelfs vrijwilligers die vrij waren om het feest mee te kunnen maken hebben zich zelf opgeoffert om mee te helpen. Juist omdat het feest zo druk bezochtwerd. Wat betrefd de duer , daar kan ik ook wel wat over kwijt .Het gebeuren was in samenwerking met Innocent en werd alles dubbel gecheckt. Verder zal er best wat veranderd kunnen worden. Hiermee bedoel ik dat zelfs rvijwilligers in de rij moesten staan dus daar ben ik het wel mee eens. Het bloed incident . Zowat ik heb kunnen zien ,En ik stond er letterlijkboven op , kreeg de persoon inkwestie , door een stagedive het lichaam van die persoon vol op zijn gezicht en kreeg hierdoor een bloedneus. Ook een anders persoon had een kleineglip in zijn skull. Maar niet noemenswaardig. Heb hem en die ander persoon nog wel even persoonlijk gevraagt of ze verder nog hulp nodig hadden. Het viel wel mee zeiden ze. Een ander persoon is wel afgevoerd endaar wil ik het publiek nog even voor bedanken , dat zij deze persoon meteen naar de deur hebben begeleid en deze met een ambulance naar het ziekenhuis hebben gebracht. Hoe het verder is met deze persoon is mij niet bekent. Afz metropolist
Gepost door: erikcvlwr Gepost: 30-01-06 12:10:09
Harde bands!en gratis parkeren in hengelo!!!!!!!
Eerste band niet gezien stonden toen inde rij te verkleunen.
Ommission kon mij de broek niet bollen, het publiek ging wel los!
donnybrook vond ik enorme posers, geen fuck an.
blacklisted, verodmme hele zooi van gemist!! maar wat ik hyeb gezien was te vet!
Modern life is war!!! Te fucking vet, dikke harde bende, geen hardcore gebrabbel, en de hele band ging uit zn dak!
Rise and fall was te vet! jammer dat de zanger het niet helemaal trok!
terror was allejezus bruut en hard alleen dat geneuzel over de scene trek ik nog niet echt, ben ik waarschijnlijk nog niet hardcore genoeg voor :)

uber vet net als de quiche van de appie! JAAAAAAAAAAAAAAAAA?

x
Gepost door: nazipunxfuckoff Gepost: 30-01-06 17:50:26
ja, was wel lachen. als iemand tijdens modern life is war nog een zwart/ wit Thrasher gaaspetje heeft gevonden, of mn moeders fietssleutels, dan hoop ik dat je er gelukkig mee wordt. hehe
Gepost door: cin Gepost: 30-01-06 17:52:09
Was een mooi feesje!
Modern Life Is War was toch echtwel het tofst!
Gepost door: aardappelanders Gepost: 31-01-06 01:13:45
ben te lui om een recentie te schrijven maar:

modern life is war, was weer het gaafst, dan no turning back, en dan omission en terror© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact