concertagenda
Voorrondes Kabaal!
zaterdag, 08-03-2003 Nog Onbekend
Unitas, Wageningen
?
http://www.kabaalamgemaal.nl of www.jvunitas.nl

Informatie Bands (5) Wie gingen er (4) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: koekoek Gepost: 09-03-03 00:00:00
Damn! ik moets zonodig weer naar een voorstelling die avond (niet eens voor ckv.. arg) Dus ik heb alleen Dweeb gezien, wat wel leuk was overgens. In de grote zaal werd heel lomp gedraaid erna, kleine zaal was wel betere muziek. Ik heb me wel vermaakt, maar ja, in mijn eigen unitasje ook he :)
Gepost door: remxo Gepost: 09-03-03 00:00:00
JAJAJAJAJA het is ze gelukt BBK DE band uit Ede is door en staat 5 mei op het bevreidingsfestival kabaal am gemaal op het kabaal podium samen met nog 3 andere band die uit de voorrondes kwamen. Het was een zeer geslaagde avond met veel goede regionale bands die ik bijna allemaal voor het eerst zag. Er werd gespeeld in twee zalen dus er was geen wachttijd ofzoiets tussen de bands. van de ene kon je zo naar de andere. Ideaal bovendien bier voor een euro wat zeer goed te doen is.
Na dit alles is het maar hopen dat het een mooie dag wordt op 5 mei en dat ie niet weer een beetje verregend, hoewel zelfs dat de pret niet verminderd! dus 5 mei BBK met oa. de Voodoo Glow skuls en anderen !!!!! tot dan ;)
Gepost door: paula Gepost: 09-03-03 00:00:00
Ik kwam net binnen voordat bbk moest spelen. De stemminng was toen al positief tov bbk. Bbk speelde leuke set. Publiek ging goed mee..Sfeer was erg goed, en bootsman brulde er vrolijk op los!
Daarna kwam er een ska band, hier verder weinig van meegekregen. Toen ws last to go aan de beurt, ook zij speelden er lekker op los. De alchol eiste geloof ik wel een beetje zijn tol, maar het bleef erg leuk. Ook hier was het publiek erg enthousiast. LtgDaan heeft zijn stoere tatoos :) geshowt!
De uitkomst van de stemming was dat BBK 5 mei dus in Wageningen gaat spelen!

Avond ws erg gezellig veel bekende mensen, veel bier (en goedkoop) leuk dus!
Gepost door: sp0enk Gepost: 09-03-03 00:00:00
fijn, Jamai heeft gewonnen dus ik moet mn schoen opvreten...

O ja en t was best fijn allemaal
Gepost door: Gepost: 10-03-03 00:00:00
WAS GEWELDIG..
KOMT ALLE NR WAGENINGE MET 5 MEI!!!!!!!!! tis aante raden :)© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew