Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Antillectual & Gascoigne
zaterdag, 24-12-2005 23:00
Vera, Groningen
gratis
Bands (2) Wie gingen er (15) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: cassidy Gepost: 25-12-05 20:38:04
was erg leuk
Gepost door: aardappelanders Gepost: 26-12-05 01:29:58
waar blijft die snottebel recentie?

maar antillectual is en blijft zeer gaaf. (oke, weer een waardeloze recentie, maar het is dan ook half 2)

Gepost door: arjan Gepost: 26-12-05 10:43:12
Antillectual en Gascoigne hadden dit maal de eer om op kerstavond het Vera-publiek te vermaken. Gascoigne opende de avond en deed dit zeker niet verkeerd. Ik vond het leuker nog dan de vorige keren dat ik ze zag. Deze band heeft het wel. Goede muzikanten en de entertainmentwaarde is erg hoog met een bassist die altijd compleet uit zijn dak gaat en een zanger die prima weet uit te leggen waarom Buddy Holly belangrijker is geweest voor de mensheid dan Jezus Christus.
Daarna Antillectual. Deze band vind ik eigenlijk altijd wel erg leuk om te zien en dat was deze keer niet anders. Goeie show, gezellige sfeer en de laatste paar nummers werd het nog eventjes een dolle boel in de kelderbar.
Na de bands nog een poos lopen socializen in de gang en staan swingen in de grote zaal. Vervolgens laat thuisgekomen, en nadat we een riskbord hadden opgezet en tot de ontdekking kwamen dat we geen dobbelstenen hadden de avond maar afgesloten met een potje schaak.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 26-12-05 11:51:02
Een reis kan niet goed verlopen zonder de adviezen van de moeder van Dirk. Nadat deze formaliteiten achter de rug waren was het tijd om de lange rechte weg af te leggen. Beetje geauwehoer in Groningen, maar we vonden al gauw de flat van Arjan. Na een paar potjes tafeltennis en wat heerlijke palmpjes gingen we naar de Vera.
Gaaf kelderzaaltje die nog redelijk druk bevolkt was. Gascoigne zag ik pas voor de 2e keer maar ik vond het zeker weer vet, energie en goede muziek. Zang misschien voor velen niet iets te hard, maar ik trek het zeker wel. Antillectual speelde ook weer een lekker oprechte set en kreeg op het laatst zelfs het publiek nog even los. De bassist gaf tijdens de Propagandhi cover zijn bas nog even weg om het publiek nog losser te krijgen.
Nog even goed nagehangen en gefeest in de Vera en op de terugweg polshoogte genomen bij de ijsbaan, geschreeuwd, ganzen weggejaagd bij de flat en de post bezorgd.
Gepost door: markerman Gepost: 27-12-05 18:21:50
mooi ja



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact