Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Modern Life Is War + Omission
vrijdag, 10-02-2006
JUZ Scheune, Ibbenburen
Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 11-02-06 08:45:30
Lekker gewerkt en geprobeerd uit te leggen hoe je een hoek in een cirkeldiagram kan berekenen. Ondertussen 32 keer telefoon gehad omdat Arjan te lui was zijn mail te checken. Gelukkig elkaar toevalliger wijs getroffen en gelukkig nog wel een stukje naar de auto gelopen, ik heb mijn beweging tenslotte ook nodig. De reis verliep voorspoedig nadat we Zwolle uit waren, en we vonden het zaaltje bijna in één keer.

Er was een band aan het spelen maar die heb ik niet echt meegekregen. Dat was ook niet perse de bedoeling, want we gingen pizza eten. Het zou eigenlijk zwei stunden duren, maar dat viel nog mee. Toen we terug kwamen speelde er nog een band, maar al snel was Omission aan de beurt. En dat is gewoon een hele vette band. Volgens mij had de band het wel lastig met hun onbekendheid, maar opzich was het gewoon een goede show. Publieksreactie bleef jammer genoeg uit. Na Omission speelde een band met een zanger met een foute bril en korte broek die door zijn enkel ging, verder vond ik het ok maar ook niet meer dan dat.
MLIW was niet zo gaaf als in Hengelo, maar ook deze show was genieten geblazen. Arjan zei: Stef is bij de twee beste MLIW shows geweest, altijd relaxt om dat te weten. De show was niet zo intens als in Hengelo, maar toch was het ook hier echt weer behoorlijk briljant. Na een babbeltje met de beveiliging (waarom doe ik dat toch?) lekker naar huis gegaan.

Op de terugweg nog vier blikken bier gekocht en volgens mij vanaf Nederland vooral geslapen ofziets, ik kan me er in ieder geval weinig meer van herinneren, maargoed dat ga ik vandaag nog even navragen. Nu ga ik zo lenzen halen, dan kan ik Ajax in het vervolg ook goed zien. Verder ben ik blut en heeft de hond gister de berging ondergekotst!
Gepost door: vickyleandros Gepost: 11-02-06 11:47:03
Niet te vergeten:
Het stokbroodje bij het tankstation was lekker omdat ik het echt nodig had. Maar ik maak zelf veel betere stokbroodjes.
Gepost door: jonnow Gepost: 12-02-06 15:55:32
ja ik vond het zwaar relax
Gepost door: arjan Gepost: 12-02-06 19:51:26
Vroeg vertrokken vanuit Ommen en met de ideale muziek (Opgezwolle!) vertrokken richting Zwolle alwaar we een paar mensen oppikten en ik me even in een bus waande.
Heenreis verliep verder voorspoedig, waardoor we op tijd waren om nog een nummer of één van de eerste band (Lost Boys) mee te pikken. Hierna besloten we Ibbenburen zelf maar eens onveilig te gaan maken (pinnen en eten). Later er achter gekomen dat we Sirens gemist hadden, hetgeen ik wel bijzonder prettig vond.
Ritual was iets te metal voor mij en Omission gaf weer een coole show weg. Helaas was de respons hier niet je van het, maar dat is ook wel logisch, aangezien ze in Dld nog niet echt een naam hebben. Just Went Black speelde wel strak en ze kregen de zaal goed mee, maar omdat het niet mijn ding was besloten we toch maar even te gaan chillen in de auto onder het genot van Samiam.
Modern Life Is War gaf wederom een fantastische intense show weg! Met Hengelo de beste show van de tour die ik heb gezien. Erg tof ook dat de setlist elke keer dat ik ze zie weer ietsje anders is en het geen verplicht clicheshowtje is. Superliveband. Period.
Sfeer was ook erg cool, zaal was heel tof, goed geluid, vriendelijke Duitsers, en ook nog wel aardig wat Nederlanders. Kortom: TOP!
Gepost door: aardappelanders Gepost: 13-02-06 14:21:13
half 4 vertrokken vanuit Ommen en met een lekker deuntje van opgezwolle kwamen we ook aan in de woonplaats van deze band. samen met arjan voor busschauffeur gespeeld omdat we nog een aantal passagiers moesten oppikken.
voor het eerst meteen goed gereden in duitsland. waardoor we mooi op tijd aan kwamen en zelfs nog een pizzatje konden gaan eten.
Omission gaf weer een coole show weg. blijft goede band! Just Went Black vond ik ook zeker wel gaaf. lekker energiek en publieksreactie was ook gaaf. besloten om dus wel deze band af te zien terwijl rob en arjan gingen chille in onze auto. Modern Life Is War, supershow! vond het nog gaver dan in hengelo. wat een superfeestje.Sfeer was ook erg goed, zaal was heel tof, goed geluid, vriendelijke Duitsers, en ook nog wel aardig wat Nederlanders. Kortom: TOP!

en ben in tijden niet zo lekker aangeschoten geweest!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact