Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punk @ punt Ommen
vrijdag, 18-11-2005 20.00
JC De Punt, Ommen
http://www.jongerencentrumpunt.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (12) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 19-11-05 12:17:27
Me opgeofferd als bob om vandaag beschonken naar Backfire te kunnen. Ik had weer eens het genoegen om in Jeroens auto te mogen rijden, dan is het bijna geen probleem om bob te zijn. Ik nam mee: een boer, een metalhead, een hiphopper en karikatuur op de hc scene (met dank aan Rob’s wijze woorden). De ommense hood werd ondanks waarschuwingen van Rob niet echt druk bevolkt met ho’s en bitches.

In de punt was het niet veel beter qua gangsterpopulatie. Harry moest het doen voor een handjevol publiek. Het dak ging er dan ook niet bepaald af, maar dat was ook zeker te wijten aan Harry. Ze moeten wel grappig en dronken doen, anders komt het niet erg enthousiast over.

Ondetussen werd het publiek aangevuld met een handjevol Ommenaren.
Sign of Life had duidelijk geen neger attitude. Tjah, dan val je gewoon af. Ga maar op een tentfeest spelen ofzo.

XtimX and The Alcoholix is een toffe band. Hun mix van funk en hardcore is toch redelijk uniek en dan hebben ze ook nog Hassan,die de beste bassist is die ik ken. Probleem voor de jongens was dat de zaal nog leger was dan aan het begin, omdat de andere bands het blijkbaar niet nodig vinden om de andere band te kijken. Verder stonden er 2 minkukels het geluid te doen. Toch was het met 5 man voor het podium nog best gezellig. Er werd leuk gespeeld, Jarrick vond de tijd om te pissen en er kwam zelfs nog een 3 mans mosh. Spijtig was wel dat er zo veel gewisseld moest worden tussen gitaar en microfoon.

De gezellige avond kwam ten einde nadat we buiten nog even gehangen hadden met the ommense mietjes en we bij Jeroen nog wat biertjes dronken.
Gepost door: cassidy Gepost: 19-11-05 13:09:22
grappig
Gepost door: hairypunkerr Gepost: 19-11-05 13:33:19
Er waren wel leuke mensen maar verder was er weinig aan.
Gepost door: broodkorst Gepost: 19-11-05 14:06:40
niet bijzonder, had ook niet anders verwacht.
Gepost door: aardappelanders Gepost: 20-11-05 16:50:01
het was wel oke!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact