Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Educational Chaos, Upshot, Civil War
vrijdag, 16-12-2005
JC De Punt, Ommen
€ 3
Informatie Bands (3) Wie gingen er (20) Recensies (12)

Recensies door leden

Gepost door: hairypunkerr Gepost: 17-12-05 10:18:51
Na een hele leuke, zinloze, koude dag in zwolle achter de rug te hebben naar Ommen gegaan voor een punkrockavondje. Civil War speelde als eerst en ik vond het best leuk, alleen jammer dat ze Money verneukten. Upshot! was ook wel weer leuk en Educational Chaos zette ook een goede set neer. Het bezoekersaantal was best redelijk en de sfeer was dan ook opperbest in Ommen, een prima afsluiting van een mooi dag. En vannochtend lekker krantjes rondbrengen in de sneeuw!
Gepost door: spacemonkey Gepost: 17-12-05 11:45:12
Leuke avond gehad, tof dat er wat matties waren gekomen enzo.

Zelf als eerste gespeeld. Ging opzich best kut, maargoed.. voor een eerste optreden (zonder voorbereidingen) toch nog best wel degelijk denk ik....

Toen Upshot. Altijd wel weer leuk om te zien.

Educational chaos, niet mijn ding.. Ze kregen overigens de zaal wel aardig mee!

Jammer dat het geluid over de gehele avond kut was... Maargoed van een jongerencentrum hoef je denk ik ook niet teveel te verwachten in dat aspect.
Gepost door: arjan Gepost: 17-12-05 12:16:02
Na een dag te hebben in Zwolle rond te hebben geslenterd en onder andere Stef weer eens in te hebben gemaakt met het voetballen met een bierblikje kwamen we om een uur of 8 aan in Ommen. Na een fikse wandeling in de regen, de kou, de hagel en de sneeuw, met een buitengewoon prettige tussenstop bij de AH alwaar de koffie werkelijk van een goddelijk niveau was naar mijn beleving, arriveerden we bij JC Punt.
Civil War trapte af. Het klonk niet gek, alleen is dit totaal niet mijn muziek en de reden dat ik de show wel af heb gekeken is meer dat het buiten zo koud was dan dat ik nou zo erg genoot van de muziek.
Upshot daarna was weer plesant.
Educational Chaos mocht de avond afsluiten en deed dit met verve. Ze straalden enthousiasme en gezelligheid uit en dit brachten ze mooi over op het publiek, alwaar al snel sprake was van een sfeervolle ambiance. Sowieso, een show waarin Heathcliff gespeeld wordt, verdient louter lof uiteraard! Hulde!
Het was een geslaagde avond, het geluid was weer matig maar afgezien daarvan was het weer prima toeven in Ommen. Daarna nog lekker de kroeg in en door wezen zuipen tot in de kleine uurtjes, hetgeen de avond wel af maakte.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 17-12-05 13:25:08
Na een lange reis waarin we bergen overwonnen en de gevaren van de zee trotseerden nekte een sneeuwstorm in Ommen ons. Ik raakte mijn OI kameraden kwijt en kwam na een barre tocht met dooie vingers aan in de Punt.

In de Punt aangekomen kwam ik erachter dat de vertrutting en verburgerlijking goed heeft toegeslagen. De voormalige rebel en het SP uithangbord verkozen een avondje rummicubben boven een avondje hip en cruciaal doen.

Civil War trapte af en ik was er niet erg enthousiast van. Het geluid speelde hier echter een grote rol in, ik wil ze dan ook nog best een keer zien met goed geluid. Volgens mij is de potentie er ten minste wel. De cover van Chokin Victim vond ik niet goed klinken, maar wel een sterke keuze.

Daarna ging Upshot proberen de punt los te krijgen. Ook hier was het geluid weer onder de maat, maar het spelen ansich was wel goed. Zoals altijd was het dan ook weer vermakelijk door de energie en de gave nummers.

Educational Chaos overtrof de andere bands echter wel met een beter geluid en het publiek dat los ging. Ze speelden vol enthousiasme en dat kregen ze terugbetaald met stagedives en sing a longs. Het publiek varieerde van 3 tot 50 en daardoor was het een vermakelijke en leerzame ervaring voor jong en oud.

Na die tijd nog even op de tafel gedanst en OI gedaan. En heel gezellig in de (te warme) kroeg gezeten. Bij Arjan ging ik slapen terwijl anderen nog een film gingen kijken tot het licht werd.
Gezellig.
Gepost door: erikcvlwr Gepost: 17-12-05 13:29:08
ging nie zo lekker.
eerste show je weet toch gek.

upshot was vetste!
educational vind ik wat minder, ik trek die zang niet.........

zoiezo een hele bak kutgeluid daar in de punt!

kus
Gepost door: leentje20 Gepost: 17-12-05 14:24:45
Eerst optreden weer sinds een tijdje....ging wel goed!
Alleen kon ik mezelf op het podium TOTAAL NIET horen, beetje jammer!
Het geluid was zowiezo klote.
Maar goed, wat wil je in een jongerencentrum...
Upshot speelde weer een fijne show, zoals gewoonlijk.
Civil war is helemaal niet mijn ding, rammelrock en roll, daarnaast speelden ze niet strak en een cover die niemand herkende!:P
Verder een gezellige avond!
Ik bedankt de mensen die hieraan hebben meegewerkt!
Gepost door: cassidy Gepost: 17-12-05 18:13:40
eerste bandje was niet heel tof, de zanger leek echt op boy zonderland van klokhuis haha upshot en educational waren natuurlijk weer tof
Gepost door: paal Gepost: 17-12-05 19:57:47
Na 2 jongvrouwen van het station te hebben gehaalt naar punt gegaan....nog heel even buiten staan koukleunen en daarna naar binnen gegaan...Eerste bandje vond ik niet heel geweldig, het geluid was ook slecht maar ach..potje tafelvoetbal is ook leuk!..daarna Upshot, zoals altijd weer zeer goed aan te horen! daarna Educational Chaos de afsluiter! Was een mooi feestje, goed optreden..Zelfs heatcliff kwam voorbij!! En er gingen zelfs mensen stagediven..wat wil je nog meer?....lijpe shit dus
Gepost door: jonnow Gepost: 17-12-05 20:07:10
lekker een liftje gekregen van de 2 kerels Paal en Broodkosrt, Ik dank U heren!!!Op weg naar de Punt.
Civil War, vond het opzig wel relax, maar niet helemaal mijn ding.
Upshot! was weer lekker bezig! erg mooi
Educational Chaos vond ik het ook zeer goed doen.
Het geluid vond ik wel erg slecht moet ik zeggen.. maja
leuke avond, leuke mensen, door de 2 heren weer terug naar de trein gebracht (al heb ik angstkreten uitgeslagen) op het station lekker wachten in de kou op de trein die 20 minuten vertraging had, maar lekker een biertje nuttigen in de trein maakte dat wel weer goed.
Gepost door: zard Gepost: 18-12-05 14:33:44
Ik heb me zeer goed vermaakt moet ik zeggen. Mijn drie nieuwe buurvrouwen waren aanwezig, gezellig ja! En Marjon, je moet vaker flesjes bier voor mij open maken met je tanden :)
Gepost door: broodkorst Gepost: 18-12-05 22:14:15
Was wel lachen, maar zoals altijd weer kut geluid in Punt.

Marjon stelt zich aan, ik kan best goed fietsen met iemand achterop. :P
Gepost door: civilwar Gepost: 23-12-05 16:56:45
was lachen avond
we speelden nei zo goed maarja was ook onze eerste show he dat kan dan, upshot was strak,
die laatste band ook goeie band alleen niet totaal neit mijn ding en die zang kon ik niet zo goed trekken



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact