Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
XtimX and the Alcoholix & Upshot
donderdag, 15-12-2005 20.30
Metropool, Hengelo
Gratis
http://www.metropool.nl/programma.php?actID=513047
Bands (2) Wie gingen er (11) Recensies (2)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 16-12-05 13:21:19
In Hengelo aangekomen bleek ik de”hardcorevraagbak/touroperator”.

STEF, waar kan ik pissen in Hengelo
STEF, waar gaan we pinnen
STEF, waarom staan er kraampjes op dit plein
STEF, waarom lopen we door een winkelcentrum
STEF, waar is de coffeshop

Het is ze vergeven want het was al grandioos dat ze meegingen. Toen de stoners zichzelf gingen voorzien van de nodige geestveruimende kruimels, ging ik Camel naar het toilet van de Innocent brengen. En hoe vet was het dat de Innocent een metamorfose had ondergaan tot een zwoel hiphopcafe.

De laatste keer vielen de zweetdruppels nog van het dak in de Metropool, maar dat was nu zeker niet het geval. Het was vrij rustig, maar volgens Harald was het voor een donderdagavond toch nog vrij druk. Upshot speelde naar mijn idee naar behoren alhoewel ik het geluid niet echt fantastisch vond. De hooligan en aanhang vonden het weer mooi. Hopelijk gaat het vanavond in Ommen wat beter los.

Bij XtimX was de zaal al wat voller. Hassan steelde weer de show met zijn baskunsten en hun set was nu een stuk beter dan in Ommen. Geen geouwehoer met kabels. Het komt allemaal ook heel plezierig over, zonder dat dat op een geforceerde manier gebeurd. Een dikke punker ging nog een nummer meerappen en de plaatselijke altoclub danste er vrolijk op los.

Terugreis was net zo gezellig als de heenreis, met als verschil dat we nu allemaal in hetzelfde treinstel zaten waardoor het nog leuker was.
Gepost door: bor Gepost: 18-12-05 15:07:02
was wel druk en gezellig



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact