concertagenda
Talented met iig Upshot en Abasourdissement
zaterdag, 26-11-2005 21.00
Ojeesee, Hardenberg
5 euro
http://www.ojeesee.nl

Informatie Bands (3) Wie gingen er (10) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 27-11-05 09:53:40
Ik dacht de sneeuw niet te hoeven trotseren omdat ik van huis opgehaald zou worden, helaas was mín spierkracht, inzet en helicopter view nodig om de Upshot rommel in te pakken. Drijfnat kwam ik aan, maar toch verzaakte ik niet. Het drumstel werd in recordtijd ingepakt en we konden richting Hardenberg. Rustig gereden om ongelukken te voorkomen. Toch waren we al om 1900 in Hardenberg en moesten we ons nog lang vermaken.

Na een paar biertjes met belachelijke schuimlaag werd het tijd voor de Emmeloordse crusties die met bus en al richting Hardenberg gekomen waren. Ze speelden vrij ruig en ik vond het niet eens zo slecht. Jammer van de korte set en het gebrek aan interactie.

Upshot had naar mijn idee weer een hele goede show. Dood publiek in Hardenberg, maar zo af en toe ging het nog wel even los. Vooral bij het laatste nieuwe nummer (vet) toen Bram ook losging. Interactie was uitstekend met een sXe vegan Tukker die zijn steentje bijdroeg aan New Direction en de meeste bandleden die flink losgingen. Het laatste nieuwe nummer (vet) toen Bram ook losging. Ik sloeg Dirk per ongeluk op zín kaak.

Derde band niet gezien om even bij de stoners in de auto te hangen en bij de crusties te leuten. Ik had vrij weinig geld meer voor bier maar ik wist er hier en daar nog een paar te scoren..daarvoor hulde.
Vierde band was belachelijk, twee eigen nummers en zeer slecht uitgevoerde covers. Echter wel wat meer publieksreactie, natuurlijk door de covers. Vijfde band was een saai rockbandje. Ik vond de bands op Upshot na dan ook vrij belabberd.

Volgens mij hoopte Upshot nog wel op de publieksprijs, maar die ging logischerwijs naar de 3e band die uit Hardenberg kwam. Die won ook nog de inteeltjuryprijs.
De winnaar van vorig jaar ging ook nog spelen maar toen waren wij hem al afgetaaid omdat ze in Hardenberg niet erg hard weten te feesten en alle toffe mensen al met de trein naar huis waren. En weer Manu Chao op de terugreis!
Gepost door: jonnow Gepost: 27-11-05 14:08:06
de mannen van Upshot! waren gewoon weer de beste
Gepost door: dzn Gepost: 27-11-05 19:14:39
beetje te kort gespeelt ofzo verder ging het wel en voor de rest was het wel vet gezellig enzo
Gepost door: paal Gepost: 27-11-05 20:58:10
Lang niet alle bands gezien, maar van degende die ik gezien heb was Upshot toch wel het beste...de rest was vrij waardeloos. Maargoed, voor de rest was het wel een vermakelijke zaterdagavond.
Gepost door: aardappelanders Gepost: 28-11-05 01:29:55
DOORGESTOKEN KAART (als je het mij vraagt)

:P:P
Gepost door: ungovernableforce Gepost: 28-11-05 13:07:58
upshot enne dat laatste bandje gingen nog wel de rest was beetje ruk..
Gepost door: cin Gepost: 28-11-05 14:39:10
harstikke leuk joh!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew