Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Editors
dinsdag, 21-02-2006 20:00 uur
Effenaar, Eindhoven
15,- - UITVERKOCHT
http://www.effenaar.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (0)
+ Brakes ....nu dus in de grote zaal.. ook de prijs is het dubbelen


Moet je kijken hoe snel dat gaat met een band. De Editors zijn het toonbeeld van de effectiviteit van de nieuwe Effenaar. In oktober nog in een uitverkochte kleine zaal en slechts een paar maanden later zit de grote zaal barstens vol!!

In oktober waarschuwden we je al: "Volgens de Engelse pers gaan deze lads groter worden dan Franz Ferdinand en Kaiser Chiefs. De verfrissende mix van Joy Division, Interpol en The Bravery is niet te versmaden. Bovendien staat het debuut album ‘The Back Room’ vol overheerlijke liedjes. De ingrediënten om heel erg groot te gaan worden zijn dus volop aanwezig!"

We hebben geen woord te veel gezegd...





Brakes is een nieuwe supergroep met leden van British Sea Power en Electric Soft Parade. Net als bijvoorbeeld Eastern Lane hebben ze een sterk door de jaren tachtig beïnvloed geluid. Soms überhip, hoekig en dansbaar (single All Night Disco Party), dan weer sferisch en doorleefd. Opvallend als je bedenkt dat de meeste bandleden nog geen 10 jaar oud waren toen the Jesus and Mary Chain "Sometimes Always" opnam, dat door Brakes op hun album Give blood gecovered wordt.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact