Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punk Untill You Are Drunk Tour
zaterdag, 21-01-2006 19:30
Mussenakker, Meer
4 euro / Bier 1 euro !
http://www.punkuntillyouaredrunk.be
Informatie Bands (4) Wie gingen er (7) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 22-01-06 11:25:53
Om één uur in de middag kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat ik alsnog meekon naar België. Uurtje later al vertrokken en op een rustig tempo iedereen opgehaald. Stoer lopen pissen in Holterbronx en daardoor direct de anderen kwijtgeraakt. Onderweg goed lopen party-en en veel interactie gezocht (en weinig gekregen) met andere weggebruikers. Op mysterieuze wijze de rest teruggevonden bij het tankstation en toch relatief snel aangekomen in Meer bij de kroeg die verstopt zat tussen een kerkhof en eetcafé de Vredesboom.
De meest ranzige FRIET ooit gegeten en langzaamaan op weg gegaan naar de kroeg. Het leek een tamme avond te worden omdat het nog erg rustig was en we met allemaal aan werden gestaard toen we binnenkwamen. Ach jah, het was ook maar 6 uur ofzo. Toch ging het om half 8 al beginnen en de tent stroomde ook vrij snel vol.

De eerste band was Dead System, een lokaal punkbandje die niet meer dan gemiddeld waren. De zanger had een hard t-shirt aan, dat gaat me ongetwijfeld het meeste bij blijven. Ondertussen stroomde de kroeg vol en begon het toch echt best druk te worden. Upshot moest na Dead System spelen omdat een andere band te laat was. Bij het eerste nummer bleef het nog rustig, maar één beuk later ging het publiek helemaal los. Fantastisch dat die belgen helemaal uit de naad gingen op een band die ze niet kennen. Ondanks dat er gitarist ontbrak klonk het naar mijn idee prima. De belgen waren het er mee eens want er werd luidruchtig om nog een nummerke gevraagd. Toen werd het tijd om mijn verkoopkunsten aan te spreken en de punx.nl en One Clear Moment cd’s te verkopen. Dat ging vrij aardig, de cd’s van OCM die eigenlijk gratis weg mochten gingen mooi de deur uit. Ben benieuwd of al dat geld bewaard gebleven is. De volgende band was the Karaoke Allstars die een soort crust/hardcore speelden. Niet supergoed, maar ook weer machtig gezellig. Daarna speelden de Dirty Bastards en daar leek het een minder groot feest te worden. Hun muziek was prima, maar net niet snel genoeg voor de belgen. Even gedanst en de belgen gingen er weer een feest van maken. Cirkelpit door de kroeg, prachtig!
Willem gaf me een feestelijke toeter en ik leerde belgische woorden. Toen kwam de laatste band die we gezien hebben, Mise en Scene. Schijnt in België redelijk bekend te zijn want sommige mensen gingen voor de sing a longs en het publiek ging hier vanaf de eerste noot helemaal los. Lekker gestagedived en vrolijk getoeterd tot het einde.

Het plan was om in Antwerpen bij een vies eng naar klotewijf te slapen die ooit bij me in de klas heeft gezeten. Natuurlijk was ik daar helemaal op tegen, en gelukkig was het nog zo vroeg dat we teruggingen. Helemaal verkeerd gereden, bijna bij Rdam uitgekomen en lekker dronken gebeld met de sallandse delegatie in Rdam. Onderweg ook nog wel een tijdje gaan slapen en op het station in Raalte mn Heinose hiphop homiez getroffen.

Het was een prachtige dag, belgen zijn ++++++++++, het bier was gratis en de reis was cool. ALS IK GODVERDOMME MIJN JAS NIET KWIJT WAS GERAAKT WAS HET PERFECT. NU KAN IK GODVERDOMME EEN NIEUW JAS EN EEN AJAX KAARTJE GAAN KOPEN GODVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVERDOMMMMMMMMMMMMME.
Gepost door: straightforward Gepost: 22-01-06 11:59:52
Zwaar relaxtt, heb zeker genoten, en die belgen bevallen mij wel! ze weten echt hoe je moet feesten, upshot wil echt gauw weer een keer komen daar!
Gepost door: joebastard Gepost: 23-01-06 15:18:06
Doen we snel weer, was een geslaagd feestje



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact