Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Dead Stop, Justice, Restless Youth
donderdag, 26-01-2006
Winston Kingdom, Amsterdam
Informatie Bands (3) Wie gingen er (11) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: neophyte Gepost: 27-01-06 00:07:27
Ja goede show.
Gepost door: neophyte Gepost: 27-01-06 00:07:40
geen 7
Gepost door: nielz Gepost: 27-01-06 10:17:48
hardste europese label ooit.
boaf: ja leuk
ry, vet!
justice, cool
deadstop, te gek

4 superbands
Gepost door: myrte Gepost: 27-01-06 16:43:24
Het was vooral erg gezellig. Van de bands heb ik niet veel meegekregen, vooral van de eerste 3 niet. Dead Stop was wel oké, maar heb ze beter gezien.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 27-01-06 18:10:39
Na een goed sollicitatiegesprek richting Adam vertrokken en de lambal getroffen. Goed gegeten bij de Maoz. Biertje gedronken op het station en richting Winston gegaan. Te vroeg aanwezig en te duur bier daar. Godverdomme 2,40 voor een palmpje. Gelukkig af en toe een refill gehad, daarvoor dank.
Eerste band had ik niks mee en een bizar slechte speech. Was op LTF ook niet onder de indruk van de speeches van Mainstrike maar dit was echt bizar matig.
RY ging mooi, lekker rommelig maar wel weer een gigantische show. Ging ook hard genoeg los. Kwaliteitsband. Ondetussen een paar keer naar het toilet gegaan en ipv 50 cent betaald met mijn charmante glimlach. Belachelijk, betalen voor de wc.
Justice trekt me nooit zo heel erg. De paar oudere nummers vond ik nog wel ok, maar verder was ik niet diep onder de indruk. Ook de publieksreactie was niet erg massaal.
De belgen van Deadstop deden het beter. Zoals te verwachten viel ging het flink los. Veel stagedives en ook een goede reactie op de nieuwe nummers. Wat wil je ook met een zanger die het zich kan permitteren zo’n snor te hebben. Er stuiterde ook nog iemand smerig hard van dat vervelendje trapje af.
Daarna nog wat lekkere koekjes gegeten en met veel bier moeten drinken omdat de sXe-ers niet mee hielpen. Het hunnebed rondje wederom gedaan en ook nog hard laten rondslingeren in een speelapparaat. Viel bij anderen wat minder.Verder lekker wakker geworden vanochtend.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact