concertagenda
Upshot, My Great Devastator, Soundwrapper
zaterdag, 10-12-2005 21.00
de Bonte, Zwolle
`2,50

Informatie Bands (2) Wie gingen er (23) Recensies (16)

Recensies door leden

Gepost door: hairypunkerr Gepost: 11-12-05 11:30:00
Op het laatste moment toch nog vervoer kunnen regelen, en geen spijt van dat ik ben gegaan. Entree bleek gratis te zijn dus dat was een flinke meevaller. Bier voor 50cent is natuurlijk ook niet verkeerd. Upshot speelde als eerste, het duurde even voordat de zang voor elkaar was maar het was het wachten wel waard. Ze deden een leuke show! De band die erna speelde vond ik niet zoveel aan, Soundwrapper was dat geloof ik. En de derde band was wel tof. Verder was het een gezellig feestje en werd ik mooi op tijd weer opgehaald!
Gepost door: jonnow Gepost: 11-12-05 13:00:47
mooie show van Upshot toen uiteindelijk de zang voor elkaar was.. Soundwrapper niet echt mijn ding.. My Great Devestator vonk opzig wel chille... Bier lekker goedkoop en toch geen entree. dus lekker goedkoop avondje..t was wel ernstig koud int begin maar later werd het wle wat beter toen het eenmaal begonnen was. Na de showtjes liep het wle ineens helemaal leeg, veel gingen weg en sommigen bleven nog ff mij de vuurkorf staan.. Zo uurtje later nog ff naar de stad geweest, ff biertje gedronken en toen maar op huis aan gegaan
Gepost door: paal Gepost: 11-12-05 13:11:03
Samen met broodkorst met de trein richting zwolle gegaan. Vanaf daar begon de zoektocht. Ik op me skateboard en broodkorst op zun klapfiets, zo gingen we richting de opel garage, daar even een telefoontje gepleegd en voordat we het wisten stond er al een knaap (dirk, voor de geintreseerden) klaar om ons te escorteren richting het pand. Bij binnenkomst was het alweer duidelijk, "de vast groep" was ook alweer aanwezig. Gezellig dus! Upshot was ook weer zeer goed aan te horen, altijd leuk feestje...MGD en Soundwrapper zijn niet echt voor mij bestemd...Maar ach voor een gratis feestje is het zeker niet slecht! Daarna nog lekker zit koukleunen bij de vuurkorf en om een uurtje of 1 werden broodkorst en ik alweer opgepikt door mun pa...het was weer een goede zaterdagavond besteding!
Gepost door: pienus Gepost: 11-12-05 15:28:08
Jaaah helemaal koel!!upshot was weer mooi, tweede bandje vonk stom derde was stoer:D..jammer dat t bier zo snel op was en iedereen na t laatste bandje gelijk weg was...
Gepost door: vickyleandros Gepost: 11-12-05 16:44:54
Vantevoren erg veel moeite gedaan om in Zwolle te kunnen komen, maar uiteindelijk een makkelijke oplossing gevonden doordat een hakkende voetbalhooligan zich niet te beroerd voelde om mee te gaan naar een kraakshowtje.

Eerst wat biertjes gedronken en Idols gekeken en toen richting Berkum gefietst. Het pand was makkelijk te vinden, al dan niet dankzij de elektronische meuk die van verre was te horen. Bij entree was ik een beetje verbaas over het pand, een gelijkvloers podium en een brede zaal waar het publiek kort op de band stond. Entree betalen leek ook niet de bedoeling te zijn. Nou ja, beter toch. De Raaltense scene was onverwachts ook nog aanwezig omdat ze afgeschrikt werden door een alarm: Vet. Het duurde een tijdje voordat Upshot kon gaan spelen, maar dat maakte de pret er niet minder om. De show van Upshot was cool, zelfs Sabas kon het waarderen Iedereen werd gelukkig ook een beetje opgewarmd.
Soundwrapper, die in Hardenberg nog de inteeltprijs won, had in Zwolle wat minder krediet. Zal wel aan de smaak van het publiek liggen. Mij trok het in ieder geval ook niet echt, dus heb maar even bijgepraat met een ex-heinose crust. Ondertussen ook nog even een mysterieuze schoenenwisseltruc met Dirk uitgehaald. En een praatje gemaakt met een buurtbewoner met een hond met een moeilijk te onthouden naam. Als laatste speelde My Great Devestator. Snoeiharde muziek opzicht, ik kon het ook wel waarderen maar het duurde me wel iets te lang. Jammer van de gast die na zat te trappen, maar die lag later zelf op de grond te piepen. Maargoed, “we kwam hem nog wel weer tegen”.

Gister is me wel weer is duidelijk geworden dat er voor een leuke avond niet veel meer dan een hok, wat leuke mensen en een bandje nodig is om een leuke avond te hebben.
Het was wel jammer dat het bier op was na de bands, maar eigenlijk waren we toch al van plan om richting stad te gaan. Sowieso was het pand niet erg geschikt voor een gewoon feestje door de kou en het loodsidee. In de stad bijverschillende cafe’s geweest en uiteindelijk heel behoorlijk dronken geworden. De Blauwe Bengel was overgenomen door Tommys skateshop, in de Bommel kutkakkers gezien en in het Nieuwscafe een groot zwart gaat ontwikkeld. Lekker geslapen en vanochtend mooi films gekeken en weer biertjes gedronken. Lekker!
Gepost door: boelly Gepost: 11-12-05 16:45:07
Vet!
upshot was tof, die tweede ging wel en die laatste vonk nie zo. maar was wel gezellie! ouwe matties van vroeger gesproken. en goedkoop bier! wat wil je nog meer??? naja een beetje warmte was lekker geweest...
Gepost door: aardappelanders Gepost: 11-12-05 18:07:32
zoals de rest zei. toffe shizzle
Gepost door: electroclash Gepost: 11-12-05 18:11:32
ug
Gepost door: fanou Gepost: 11-12-05 18:20:26
ja leuk
Gepost door: neals Gepost: 11-12-05 21:18:09
Meneer natuurlijk kwam ineens met het idee er naar toe gegaan.

In alle haast vergeten uit te zoeken waar het ding zat dus eerst nog een tijdje in Zwolle rondgereden.
Bij aankomst was Upshot net begonnen, wat in mijn ogen een zeer harde band was.
Soundwrapper kon mij niet echt boeien, en de laatste band was ook erg gaafjes, waarvan ik de naam niet meer weet.

Verder coole avond, gratis ranja gedronken en is zeker voor herhaling vatbaar!
Gepost door: boer-ed Gepost: 12-12-05 10:09:17
wateen mietjes liepen daar
Gepost door: essork Gepost: 12-12-05 14:28:47
vet
Gepost door: kloender Gepost: 12-12-05 22:35:48
Upshot! was wel weer leuk, 2e band boeide me niet zo, MGD vond ik wel een harde band!
Oh en jongens, het is echt donders irritant als lui ineens keihard van de ene kant naar de andere kant rennen en het publiek inbeuken, gedraag je es!
Beetje frisjes verder, maar ach, het bier was lekker cheap en de entree was gratis dus je hoort mij niet klagen. Verder veel bekenden en gewoon erg gezellig!
Gepost door: cin Gepost: 13-12-05 11:52:36
verkeerde recensie,,
Jah upshot! was naturlijk ook weer tof!
Die band uit hardenberg vond ik alweer niet zo vet, maar vooruit. het was wel een gezelig avondje.. wel heel kouddd.. maar gelukkig was daar de vuurkorf..
Gepost door: antioitoy Gepost: 13-12-05 16:36:50
Bands vond ik niks, maar het was zeker gezellig, want er waren weer veel bekenden, helaas laatste en enigste keer Bonte
Gepost door: nippol Gepost: 18-12-05 20:37:19
Heerlijk feestje weer! bands was niet zo... lekker moshen! alleen die clown was vet irri© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew