concertagenda
Ticket For Tibet
zondag, 27-08-2006
Mongomerylaan, Eindhoven
Ticketprijs € 25,00 (excl. Reserveringskosten) waarvan €2,50 voor weeskinderenproject in Tibet zelf. (voorverkoop)
http://www.ticketfortibet.com

Informatie Bands (9) Wie gingen er (14) Recensies (2)
De Tibetaanse beschaving is uniek en heeft een lange en kleurrijke geschiedenis. Maar sinds de inval van China in 1949/50 wordt deze cultuur serieus bedreigd. De Tibetanen leven onder moeilijke omstandigheden en lijden onder de Chinese overheersing.

Ticket voor Tibet breekt dat isolement. Het festival is een steunbetuiging aan het vreedzame streven naar een veilig en autonoom Tibet. Tibet verdient die steun!

De tweede editie van Ticket for Tibet vindt net als in 2005 plaats op het recreatiegebied Aquabest, bij Eindhoven. Met opnieuw een fantastische line-up aan bands zoals The Shavers, Osdorp Posse, Spinvis Unplugged en Epica.

Maar er is veel meer. De Eindhovense rock scene Rockcity (Check hier de site) gooit wat extra decibellen in de strijd; Eindhoven is niet voor niets dé rockstad van Nederland. In de theatertent zijn er optredens van de Comedy Train en Gerard van de Maasakker. En er zijn films en debatten. Elders op het terrein van Aquabest staat het Tibetdorp (extra info) . Hier kun je zelf kennismaken met de rijke Tibetaanse tradities. Je kunt tattoo’s laten zetten of een Tibet coup laten knippen. Er is een modeshow, vele kinderactiviteiten en je kunt op consult bij een traditionele Tibetaanse arts.

Volg deze site voor het definitieve programma van het festival© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew