concertagenda
Kill Your Idols (usa), I Reject, Tenement Kids
donderdag, 13-07-2006 zaal 19.30 eerste band 20.30
Goudvishal, Arnhem
10 euro

Informatie Bands (3) Wie gingen er (68) Recensies (16)
De New Yorkse helden van Kill Your Idols maken sinds midden jaren negentig naam met een bijzonder catchy vorm van ouderwetse hardcore met een flinke dosis melodie. De band was een graag geziene gast in zalen en festivals, maar moest noodgedwongen een rem op het touren zetten. Daardoor is de band een tijd lang niet te zien geweest in Nederland. Tot nu dan. Kill Your Idols komt weer naar Europa en de enige datum in Nederland is bij ons. De live-reputatie is ijzersterk, dus reserveer op tijd!

I Reject nog introduceren voor het Nederlandse publiek is al bijna een hachelijke zaak aan het worden aangezien de band al bijna overbekend is geworden. Dat de band dit voornamelijk gedaan heeft strakke en energieke Old School Hardcore mag onderhand ook als bekendheid worden geacht. De nieuwe plaat is vers van de pers en luisterd naar de naam When Push Comes To Shove. Voor liefhebbers van: Warzone, Cro Mags, Breakdown.

Tenement Kids is een nieuwe band aan het Nederlandse Pop-Punk front. Op een soortgelijke manier als Kill Your Idols, gebruiken de Tenement Kids melodieuze Punk-Rock elementen maar laten de Hardcore invloeden grotendeels achterwege. Voor liefhebbers van: Hüsker Dü, Hot Water Music.

Line up
20:30 - 21:00 Tenement Kids
21:25 - 22:00 I Reject
22:25 - 23:10 Kill Yor Idols© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew