concertagenda
glass & ashes (no idea) + antillectual
donderdag, 09-03-2006 21:00
OCCII, Amsterdam
???
http://www.occii.org

Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 10-03-06 19:21:10
Veel te laat vertrokken naar Amsterdam en een tijdje moeten zoeken naar de Occii. Kwamen dus ook pas binnen tijdens Strangeways. Rustig bandje. Ik vond het meer achtergrondmuziek, met die benadering was het ook goed te pruimen. Ondertussen de Occii beetje verkend, gaaf zaaltje met een hele acceptabele prijs voor het bier. Jammer dat het zo rustig was, want er hadden zeker meer mensen van de andere bands moeten genieten.
Het werd al snel tijd voor Antillectual, en zoals verwacht werd er weer een gave show neergezet. Aan het begin was de vaart er af en toe een beetje uit door materiaalproblemen, maar de mannen uit de provincie, zoals ze zichzelf noemden deden het weer goed. Het enthousiasme was weer zo groot dat de microfoonstandaard omgezwiept werd.
Daarna was het tijd voor Glass and Ashes. Ik was erg benieuwd en ze voldeden aan alle verwachtingen. Een muur van geluid, een zanger die zn microfoon bijna op at en naar mijn bescheiden mening erg leuke nummers. Ik ben normaal gesproken niet echt liefhebber van dit genre (tjah welk genre eigenlijk) of zulk soort bands maar dit was 100% de moeite waard. Even nagebabbeld en de laatste gewone tram/bus gemist. Toen maar besloten om naar CS te wandelen en dat was tyfus. Eenmaal aangekomen aldaar heb ik de rest van het wachten en de reis slapend doorgebracht. In utreg als een half slapende zombie rondgelopen en nog wat gezellige zwevers achter de broek aan gehad en om 4 uur ofzo lekker gaan slapen.
Maar gelukkig was het al die moeite dubbel en dwars waard.
Gepost door: tom Gepost: 11-03-06 12:46:29
hard.

strangeways was leuk, antillectual zoals gewoon (goed) en gasl en as was hard. volume ook.

de monza is utrecht is net een matrixx.
Gepost door: arjan Gepost: 11-03-06 15:58:19
Strangeways: Aardig, vond ze in de Vera vorige week iets meer overtuigen.
Antillectual: Ondanks wat technische problematiek weer een goede show neergezet. Vrijwel altijd goede liveshows deze band. Top.
Glass&Ashes: WOW! Wat een harde liveband is dit! Vol enthousiasme, lekker snel en vol overtuiging was dit echt een hele coole show! Het was het lange reizen dubbel en dwars waard.
Coole zaal ook overigens en aangename sfeer hing er!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew