concertagenda
Highschool Fever
donderdag, 16-02-2006 20:00
Poppodium Bibelot, Dordrecht
gratis
http://www.bibelot.net

Informatie Bands (1) Wie gingen er (6) Recensies (5)
Thirstday Live
Thirstday Live is een nieuw project waarin Bibelot regionale (beginnende) bandjes de kans geeft om op te treden. Thirstday Live vindt plaats op elke laatste donderdag van de maand BEHALVE de eerste keer, die vindt plaats op 16 februari. Geïnteresseerde bands kunnen een aanmeldingsformulier invullen, dat te verkrijgen is door een mailtje te sturen naar openpodium@bibelot.net.

Tijdens de eerste editie zullen de volgende bands een optreden verzorgen:

Liquid Lucky
Een band uit Zwijndrecht die muziek maakt in de richting van punk, maar eigenlijk totaal niet in een bepaald genre is in te delen. Bestaande uit drie bandleden maken zij nummers met gewaagde teksten en zorgen zij absoluut voor een vrolijk gestemd publiek.

Mirror Reflection
Een beginnende band uit de buurt van Dordrecht met vier enthousiaste jongens. Mirror Reflection, met invloeden van onder andere 80’s punk, rock&roll en punkrock, hebben in hun korte bestaan al enkele optredens gegeven en zullen vanavond hun muziek ten gehore brengen in Bibelot.

Highschool Fever
Deze gezellige en energieke punkrock band, bestaande uit vijf getalenteerde heren, uit de omgeving van Dordrecht/Rotterdam zal vanavond afsluiter zijn van de eerste Thirstday Live.
Volgens Highschool Fever zijn de looks niet belangrijk, maar juist de sfeer van de shows om het publiek het naar de zin te maken. Benieuwd of ze vanavond dit waar kunnen maken?
Mis het dan niet!

Kijk voor meer informatie op hun zeer gelikte site www.highschoolfever.com als je meer wilt weten over deze punkrock band met veel potentie!
© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew