concertagenda
HARD SKIN!!
zaterdag, 04-03-2006
Café Koma, Leipzig
http://www.4promille.de

Informatie Bands (3) Wie gingen er (7) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: closeshave Gepost: 05-03-06 03:22:16
balen dat ik niet mee kon verdomme
ik was te brak om zo lang in de trein te zitten en kwam helaas net wat centen te kort.
volgende keer beter volgende keer ga ik mee !! BELOOFD!!!!
Gepost door: vettegert Gepost: 05-03-06 16:54:33
vetste ooit en nu pitten
Gepost door: spyker69 Gepost: 06-03-06 09:43:20
HardSkin, Evil Conduct en Traditionals waren GAAAAF!:D jammer dat 4promille zo tegenviel.... echt supers, t was het 36 uur treinen waard!;)

ennne, LAURENS, DANK JE WEL VOOR T BREKEN VAN MIJN VOORTAND ;)
Gepost door: ratherbedownthepub Gepost: 06-03-06 12:03:13
Totaal brak en kanker last van mijn rug.
Maar het was het waard. Ik heb van gisteravond 21:00 tot vanmorgen 11:00 geslapen...was ook wel nodig door de slopende treinreis (van slechts 16 euro pp!! ) het vele bier en het niet slapen.

De heenweg was al te cool, met 4 man lekker ouwehoeren (helaas waren Daan en Simon toch niet mee). Erg veel gelachen en op een bepaald moment kwamen we een groep punks tegen in de trein, waar we een tijd mee zijn opgetrokken.
Zij namen een andere weg en wij gingen weer verder met ons vieren met het onderweg gekochte "Mariner of Holland" bier (dat we niet in Holland hebben...maar wel zouden moeten hebben, aangezien het maar 29 cent is).

De stemming werd alleen maar beter en rond 8 uur kwamen we aan in Duitsland, iets later dan gepland door vertraging.
Daar reisden 2 Duitse meisjes mee om ons de weg te wijzen en we vonden het dus ook zonder probleem :)

OEH, dikke vette rij voor de deur! Nog nooit meegemaakt in Nederland, 85% skins en skingirls en voor de rest een verzameling van punks ed. Meeste skins zagen er vriendelijker uit dan in Nederland en ook de sfeer was opperbest.
We hebben in de rij een lekkere koude halve liter gekocht en een broodje fleisch. Geniaal een BBQ voor in de rij.

Toen we binnen kwamen speelden The Traditionals al, was wel leuk, maar was ook weer geen super drama dat we ze niet helemaal meekregen.
Snel verder gegaan met de halve liters voor 2 euro en beetje staan ouwehoeren met de andere Nederlandse delegatie.
Na Traditionals speelde Hardskin volgens mij (ben de volgorde een beetje kwijt). Dit was een hele kleine teleurstelling, want het was vet, maar toch wel vrij kort. Ze zijn wel echt te grappig "Do you know cocksparrer? They are known to be one of the greatest GAYSKIN bands of Brittain."

Daarna een GODENSHOW van Evil Conduct, damn wat was dat vet! 1 van de betere shows ooit en het publiek in de uitverkochte zaal ging los.
Helaas waren de shirtjes al uitverkocht na de tijd :(

Toen alweer de laatste band, 4 promile. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier niet veel van ken, dus het was moeilijk voor mij zo mee te schreeuwen en los te gaan als het totale Duitse publiek. Desalniettemin een erg leuke band!

Toen het af was beetje geouwehoerd nog met onze groep en de andere Nederlanders en dronken tegen Duitsers en de bassist van Evil Conduct aan staan praten. Ook vet dat het redelijk druk bleef tot een uurtje of 3/4, met een Duitse dj die weigerde om Close Shave te draaien, was te rechts, maar wel Condemned 84 liet horen?

Toen begon de terreur van de terugreis, eerst bij mac donalds war gegeten en toen in de trein een uurtje geslapen. De 9 uur daarna waren wel echt te grappig, maar godverdomme wat was ik brak, echt niet leuk. Nog bijna kotsen van de Duitse vanille melk en ik zag er uit als een junkie.

Maar dit was echt een van de vetste shows die ik tot nu toe meegemaakt heb!
Volgende keer weer! (alleen iets dichterbij aub)

Gepost door: bootgirlofzo Gepost: 06-03-06 20:10:31
dat was me toch veeett joh!
Gepost door: klaus-wunderlich Gepost: 07-03-06 00:35:33
eind reizen
moeite waard

dikke 9
Gepost door: patriot Gepost: 16-03-06 21:03:40
Was echt te vet!
Erg lange reis maar de moeite waard.
We kwamen binnen toen de Traditionals aan het spelen was wel leuk, daarna Hardskin was wel vet alleen jammer dat ze zo kort speelden, en toen EVIL CONDUCT!! ECHT TE VET!! echt 100% nederlands beste oi band!! daarna 4promile was best vet en echt al de duitsers gek haha

maar het was echt het vetste concert wat ik meegemaakt heb! lekker veel gezopen en had alleen geen stem meer over en de heen en terugreis was lang gaar maar ook te grappig en zeker de moeite waad!!!!!© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew