Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Harbour Hardcore Fest
(AFGELAST)
vrijdag, 07-04-2006 20:30
Nighttown, Rotterdam
5€
http://www.nighttown.nl
Informatie Bands (4) Wie gingen er (25) Recensies (10)
Vrijdag 7 april is het zover, de eerste editie van Harbour Hardcore Fest. Na lang wachten, dan eindelijk weer een “night full with HARDCORE” Nighttown zal schudden op zijn grondvesten!

Line-up:

Second Chance
Second Chance is een Rotterdamse Old School Hardcore band die in 1996 begon. In November van 1999 brachten ze hun eerste MCD uit. Vlak daarna stonden ze als openingsact op de derde editie van The European Hardcore Party. In mei 2001 brachten ze hun eerste full length album Fortune Favors The bold uit.En in Oktober 2003 volgde er nog een cd. De band bestaan sinds 2004 uit 5 leden. En wat ze je eigenlijk alleen maar willen zeggen is ‘je hebt je leven in je eigen handen, maak er het beste van, maar het belangrijkste vanalles is dat je plezier moet maken.!
www.secondchance.nl

Payback
Toen de band Violation of Trust ophield met bestaan besloten twee leden om een nieuwe band op te zetten. Ze vonden nog twee anderen en vormden zo de band Payback. In mei van 2002 kwamen ze met hun eerste demo. Later maken ze een gedeelde cd met M-town based band S.O.S. wat een succes werd. Nadat een van de bandleden stopt vinden ze nog twee nieuwe bandleden. De band bestaat vandaag de dag uit 5 leden.In maart 2004 brachten ze een full length album ‘Old School Warriors’ uit. Hun motto is Fast & Loud, That’s what it’s all about.
www.paybackcrew.tk

All For Nothing
All for Nothing is een Rotterdamse Band. De muziek heft een aantal invloeden van punkrock, metal & hardcore. In juli van 2004 brachten ze hun eerste album ‘Start At Zero’ uit. Ze treden overal op. Zelfs in Duitsland en Engeland zijn ze een succes. In 2005 stond de band in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland. Ze wonnen uiteindelijk de publieksprijs. In het najaar van 2005 werd de band versterkt met een vrouw, en dat kwam zowel de sound als de performance ten goede. De band bestaat vandaag de dag uit vijf leden. Ook zijn ze bezig met nieuwe nummers te schrijven voor hun nieuwe album.
www.allfornothing.nl

Fist Of Fury
Down to Earth was de eigenlijke naam van Fist of Fury. Ze brachten ook onder die naam een single uit. Maar omdat de muziekstijl wat veranderen vonden ze ook dat de naam wat moest veranderen en kwamen ze met Fist of Fury. De muziekstijl is een mix van een aantal muziekstromen. En omdat ze nummers schrijven vooral oer het dagelijks leven schrijven kunnen een hoop mensen zich in de muziek inleven. De band bestaat uit 4 leden. Zij brachten in 2005 hun eerste demo uit en de hopen half 2006 een MCD op te nemen.
www.fistoffury.nl




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact