Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Sounds of the Underground
zaterdag, 13-05-2006 17:00
013, Tilburg
€ 22.50
http://www.013web.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (31) Recensies (12)

Recensies door leden

Gepost door: nielsdebruijn Gepost: 14-05-06 00:07:32
Vette bands, alleen zat het hardcore publiek niet te wachten op metal(core) en andersom. Madball en Terror heersten met Chimaira als goede 3e.....
Gepost door: cats Gepost: 14-05-06 02:15:34
Hoe HARD was dat !

Echt een te brute dag, denk ik.
Terror en Madball waren supervet!
Chimaira ook. Tof intro.
Andere bands waren ook leuk.

Was zeker het geld waard!
Gepost door: thejester Gepost: 14-05-06 10:00:35
Manntis; goeie band, lekkere muziek wel, mooie inkomer.
All that Remains: Mooie zanger, lekker lijf... verder niet veel meer over te melden. Oh jawel, veel te grote tepelpiercings. Geen muziekrecensie? Klopt, niet op gelet.
Terror: Die vielen me alles mee. Het publiek begon er inmiddels goed op los te "meppen", en of we daar nou zo blij mee moesten zijn. Twee treetjes hoger gaan staan, en gedurdende het hele concert ruim vier vechtpartijen voorbij zien komen. Beetje jammer.
Unearth: Was voor mij onbekend, maar desondanks toch niet onaardig. Vond het zelfs best goed klinken.
Madball: In Dynamo waren ze leuker, doordat het publiek meer sfeer gaf. Hoe dan ook toch een strakke show neer gezet. Lekker om naar te kijken.
Chimaira: Dit was dus niets voor mij. Wat een herrie, oren piepen nu nog. Geluid was mooi, maar zo hard had ik het nou ook weer niet hoeven horen. Mooie lichteffecten, maar de nummers duurde veeeel te lang, heel het concert naar mijn idee trouwens.

Al met al een gezellige avond, goede bands, lekker om de hoek dus dat is altijd goed. Publiek te agressief, met name een aantal personen die er behoorlijk agressief bij stonden, met de rug naar de bands overigens....kom dan niet!
Gepost door: klaaskopkaas Gepost: 14-05-06 12:03:11
Want ja daar gingen wij eigenlijk voor de rest van de bands ook niet gezien maar voor die 2 bands betaal ik al 20 euro was echt kicke!
Gepost door: schooier87 Gepost: 14-05-06 13:28:37
terror was wel hard alleen vond het in de 013 toch aardig rustig aan toe gaan misschien ook omdat alles zo vroeg speelde. Madball was ook zeker vet daarna zijn we weg gegaan en het was nog geen half 10... de rest van de bandjes heb ik er een paar van gezien maar wat eht was???
Gepost door: koenlikespunk Gepost: 14-05-06 16:27:08
de 10 zijn voor madball en terror, dikke shit!
Gepost door: mepucore Gepost: 14-05-06 18:09:20
tering godze vet, 1e band had gerben al zn elleboog gekneust door een leuke schop met een kist,
enja nu doet mijn pols/bovenbeen/rug/buik/hand/nek en hoofd ook zeer haha
Gepost door: hwhc Gepost: 14-05-06 20:41:30
Manntis: tsja weinig van gezien, wat ik heb gezien was niet erg bijzonder.
All That Remains: Die gast kon beter idd niet zingen en gewoon blijven schreeuwen. Ik schrok toch wel een beetje teon hij zn shirt uittrok, wat een faggot met zn heupbroek en zn dikke ringen door zn tepels.
Terror: Ik kwam toch wel voor terror & madball, terror was erg cool, jammer dat het maar een half uurtje duurde en die dranghekken waren goed irritant.
Unearth: eerst ff naar de Maccie D geweest en daardoor een paar nummers gemist, wat ik gezien heb trok ik wel.
Madball: supervet, ik had liever wat meer oude nummers gehoord maar het mocht de pret niet drukken. De tijd vloog voorbij en het optreden leek aan de korte kant, maar hoe stoer!
Chimaira: op het gemakkie vanaf de trap bekeken en genoten.

+ Met 2 chimeids gegaan
+ Broodje Bockwurst fuckyeah
+ Champion/Betrayed split gescoord
+ volle bak
+ bijtijds afgelopen zodat ik nog naar Fist of Fury in sgravendeel kon

- die hekken
- merch, tyfusduur

der was geen flikker aan.
Gepost door: texelpunkrock Gepost: 14-05-06 21:46:06
ik kwam voor terror en madball en die waren dan ook zeker de moeite waard. Ook de andere bands waren goed te doen. tijdens chimaira ben ik weg gegaan omdat ik dat niet echt boeiend vond. al met al een vette avond
Gepost door: timmer Gepost: 14-05-06 22:33:50
Door omstandigheden waren we wat te laat, maar gelukkig waren we wel net op tijd voor Terror.

Terror gierde als een tiet. Harde snelle nummers vol energie, iets wat je van Terror kan verwachten. Hoewel hun nieuwe nummers een beetje uit de toon vielen, het klonk me vrij trashmetal in de oren, kon ik het goed pruimen. Jammer dat Freddy niet in Find my Way ging meezingen, misschien had het er mee te maken dat ze Find my Way in zn geheel niet speelden

Unearth viel een beetje tegen. Hoewel ze als circusartiesten op het podium stonden te springen konden ze hun energie niet echt overbrengen op het publiek, wat mij betreft lag dat volledig aan hun nummerkeuze, ik kan zo vijf, zes nummers van hen opnoemen die de hele zaal kapot hadden gekregen.

Madball was weer geweldig. Bij de eerste twee nummers was Freddy een beetje slecht te horen, maar toen de microfoon wat harder stond en ze klassiekers als Hold it Down, Down by Law en Set if Off gingen spelen werd de tent fijntjes afgebroken.

Als echte rocksterren bedienden de drie heren (Freddy niet) van Madball zich na de show van enkele schone blonde dames die discreet naar achteren werden gedirigeerd.

Chimaira was in een woord: verschrikkelijkkut.

wat een teringherrie produceerden de zes heren, ik kon er niks van maken en kreeg er subiet hoofdpijn van.

Al met al toch een vette avond, veel spierpijn en maar liefst drie keer op mn bek gegaan in de pit, voor mij een teken dat ik hier toch echt te oud voor word
Gepost door: ernst Gepost: 14-05-06 22:58:34
Hoya is mijn held
Gepost door: sc0tty Gepost: 15-05-06 22:22:57
keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenker lauw man chimaire mag me poepgatje liken



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact