concertagenda
Deconstruction Tour 2003
woensdag, 04-06-2003 Zaal open: 13.00 uur
IJsselhallen, Zwolle
EUR 26,00 (excl. servicekosten)
http://www.deconstruction.de

Informatie Bands (10) Wie gingen er (137) Recensies (39)

Recensies door leden

Gepost door: wickedpunx Gepost: 05-06-03 00:00:00
ok de band waar ik voor kwam waren super thrice een 9 bouncing souls een 10 real mckenzies een 9 en nofx een 8 klaar punt uit
Gepost door: flummox Gepost: 05-06-03 00:00:00
Was eiegenlijk bets bagger, slecht eten, slecht geluid, maar aj nofx en tsol moet je gewoon een keer gezine hebben he, dus daarom een ....................
Gepost door: hendrikus Gepost: 05-06-03 00:00:00
mijn eerste concert
maar ik vond het wel hard
en iedereen sloeg elkaar vooraan dat vond ik niet leuk
Gepost door: therealmacsexton Gepost: 05-06-03 00:00:00
(zie forum)
ghehe
de rest vond ik zwaar klote, vooral NoFX (ja beste mensen, bijna iedereen stond vooraan bij NoFX (jullie hadden beter kunnen gaan whisky drinken bij de T-Shirts met de McKenzies :p
De McKenzies speelden kort :x
net als elke band, maargoed... En NoFX vond ik al niet leuk, maar om ze toch even te zien, ging ik toch kijken. Ik heb het een half nummer en 3 minuten praten uitgehouden, wat een kutband! praten praten maar spelen ho maar.
maar WHA HAE voor de McKenzies
Gepost door: tallguy Gepost: 05-06-03 00:00:00
Na gezellig trein enzo met nog paar lui hier uit enschede.
Crap security met dat innemen van eten en drinken.
Goeie bands de meesten dan.
Leuk worstelen tussen door, dat ging dus nergens over, maar erg vermakelijk.
Slecht eten!!!!!!!!!!!!!!!!!! waarom niet normaal spul.
Het beste was snachts om kwart voor 1 onder de douche staan en al dat angst zweet van je afwassen!! muhahahahaha
Gepost door: prezzz Gepost: 05-06-03 00:00:00
Goede show, Eerste band was wel humor, Hell is fot heroes, ook wel okee, Worstelen, sloeg inderdaad nergens op maar wel leuk om 1x te zien maar de 2de keer werd het al gauw saai! Youth Brigade!!!! voor mij de beste band van decon!!! Thrice en bouncingsouls niet gezien, Strung out okee, Mckenzies waren ook zeer goed! Boy set fire, weinig van mee gekregen TSOL ook een goede band maar wat een homo zanger, :-) en NOFX ach, vondt t niks!!
Gepost door: wobma Gepost: 05-06-03 00:00:00
Wat dit nou weer met punk te maken heeft. Ik vond er dus geen zak aan. Alle bands suckten. Behalve de bouncing souls, die waren nog wel cool.
Maar dus zo een grote hal met duizend van die koters in hun blauwe nofx shirt. wat een ellende. 10 euro voor een bakje rijst. gatverdamme. Wel cool dat we toen we naar de konmar gingen daar onze pizza bij de bakkerij in de oven konden doen.

Ik snap er dus geen zak van waar dit hele gedoe op slaat. En al helemaal niet wat ik daar deed. Ik ga dus nooit meer naar sukiets als de deconstruction tour. Gatverdamme. Tsssss. Dit is dus totaal niet aan mij besteed.
Gepost door: ruben Gepost: 05-06-03 00:00:00
HEEEL ERG LEUK

Bouncing souls !!!!!!!
Gepost door: berend Gepost: 05-06-03 00:00:00
Feest :)
Gepost door: dikertjedap Gepost: 05-06-03 00:00:00
mm trice was wel chil ennu de Real McKenzies waren toppie zij schoppen gewooon kont weetju maaru alleen ut vreten was sjow rete duur
Gepost door: skap Gepost: 05-06-03 00:00:00
t was kicke
Gepost door: pezking Gepost: 05-06-03 00:00:00
We hadden hell is for heroes gemist omdat t veel te vroeg begon, fabulous disaster ook maar dat zal toch niet boeiend zijn geweest. Toen kwamen dr 2 bands die niet zo heel interessant waren, bouncing souls was wel cool, real mckenzies vond ik wel mevalleen, boysetsfire was t hoogtepunt en nofx speelde beter dan verwacht, maar t was een beetje een herhaling van vorig jaar in de melkweg maarja.
Gepost door: josie Gepost: 05-06-03 00:00:00
heb me zeer vermaakt! maar of dat nou door de bans kwam? nofx en vouncig souls waren echt suoer goed!! jammer dat alles daar zo duus was...eten dan.. enzo. bmx-ers waren ook vet gaaf!!
Gepost door: mirsjem Gepost: 05-06-03 00:00:00
het was super leip. alleen eten was goor en duur. bouncing souls (ja bor ik vond het wel koewl :) ) , real mcKenzies en nofx waren het gaafst beetje jammer dat ik mijn portomonee verloren ben... maar gelukkig heeft een lieve meneer van de podium hardenberg crew hem gevonden en eerlijk mij gebeld :) en onder begeleiding over station met twee wouten is best lachen :)
Gepost door: ambuscade Gepost: 05-06-03 00:00:00
Het lijkt me duidelijk dat de IJsselhallen nooit meer de Deconstruction Tour mogen organiseren. Wat een aanfluiting!

Voedsel was krankzinnig duur. Pils was ook niet goedkoop, maar dat ging nog.

Meeste bands kut. Real McKenzies waren wel opzich wel leuk. Bouncing Souls waren vet en de afsluiting van NOFX was briljant.

Dat worstelen sloeg ook 3 keer nergens op. Wat een crap! Die skate dingen gingen wel.

Al met al was het poep.
Gepost door: wendie Gepost: 05-06-03 00:00:00
het geluid was niet om aan te horen, het eten was kut, het was warm, je mocht niet naar buiten (!) en maar 3 koele bands, dat doen we dus niet meer.
Gepost door: arjan Gepost: 05-06-03 00:00:00
De organisatie eromheen was zeer slecht, bagger eten en alleen met je pinbewijs kon je er weer in. Fabolous Disaster was wel een geinige opener. Thrice en Hell is for Heroes waren ongetwijfeld de slechtste bands van de dag. Youth Brigade was wel gaaf, evenals The Bouncing Souls en Strung Out. De Real McKenzies vond ik een beetje tegenvallen, vorig jaar in Vera vond ik ze leuker. BoySetsFire was wel tof; TSOL was echt absoluut top!!! Ik was wel een v/d weinigen die dat vond volgens mij. NOFX speelde ook wel leuk, leuker dan verwacht. Verder was alles ook prima, veel bekende mensen, leuk sfeertje etc.
Gepost door: antioitoy Gepost: 05-06-03 00:00:00
Tjah, er is gewoon maar 1 omschrijving voor deze Deconstruction tour: hele goede bands, heel erg warm, gezellige sfeer en veeeeel te dure consumptiebonnen!
Het was wel supergeslaagd!
Gepost door: ansjuliekjuh Gepost: 05-06-03 00:00:00
ik moet zeggen ik vond et uber VET!
en kheb er zkerz van genoten
kheb iedere band gezien kheb bij iedere band vooraan gestaan :)
kheb voor de eerstre keer NoFX gezien en ik vond ze ZEER vet.. ik ben wel iedere keer beschermd geworden :) door aardige jongen :D anders was ik waarschijnlijk vandaag kreupel geworden :( DANKUW TOMMY!
Gepost door: zahovic Gepost: 05-06-03 00:00:00
Leuke concerten, vooral Youth Brigade, Bouncing Souls en NoFX, met veel ska-nummers en ik heb het idee dat het aantal medewerkers van het ex-staatsbedrijf dat aanwezig is bij concerten fors aan het stijgen is
Gepost door: timmytheturtle Gepost: 05-06-03 00:00:00
yiuth brigade was echt super wijs, en nofx heerst live echt wel.
postbodes zijn cool.

o jah wat een kut organisatie, te weinig en te duur voer, wat nog niet eens te vreten was
Gepost door: broederpunkmuts Gepost: 05-06-03 00:00:00
Collumn van mijn grote broertje

Mijn broer was al een weken aan het zeuren of ik mee ging naar de ‘Deconstruction Tour 2003’. De Deconstruction Tour (voor wie dat niet weet) is een soort van rondtrekkend ééndaags evenement met allemaal leuke punkbandjes (en een aantal grote namen) Trek daarbij nog een blik skateboarders, bmx-ers en halfpipes open en je hebt een evenement.

In het begin had ik niet zo veel zin omdat ik het erg duur vond (26 pleuro en dan ben je alleen nog maar binnen), maar met sarcastische zinnetjes als ‘hoelang ben jij al niet meer bij een concert of festival geweest’ en ‘jij was toch de punker bij ons thuis’ ben ik toch maar gezwicht.
Ik was inderdaad al zeker een jaar niet meer naar een concert van formaat geweest. (op een band na, maar die noem ik niet anders verraad ik de band uit een van mijn eerdere columns, maar dat heeft niks met punk of rock te maken)

De meeste bekende bands had ik al 2 of 3 keer gezien, maar ik moet toegeven dat ik ook leuke nieuwe dingen heb gezien. Als hoofdact en publiekstrekker (want zo zit zo’n evenement in elkaar) stond NOFX op het programma. Eigenlijk kwam ik ook alleen daarvoor, want NOFX moest ik nog afstrepen op mijn punkrockband verlanglijstje. Nu heb ik alle grote bands toch minstens één keer gezien dacht ik zo.

De muziek, de sfeer en de bands waren erg goed. Het geluid was af en toe goed en af en toe zwaar klote, maar dat hoort er allemaal bij. Het viel me op dat de meeste Amerikaans bands erg alternatief willen zijn, maar als het er op aankomt roepen ze allemaal hetzelfde. Het komt er op neer dat ze George W Bush een eikel vinden (en dat laten ze graag merken) en dat ze liever naar Amsterdam gaan om koffie te drinken in de daarvoor bestemde shops in plaats van op te treden in het roemruchte Zwolle. (want dat was de locatie waar wij ons bevonden)

Al met al was het een leuke dag, maar soms zou ik wel eens willen weten wie er achter de organisatie van zo’n evenement zit. Deze gehaaide managers zou ik dan graag even ‘helemaal in elkaar rammen en in hun eigen vet frituren’. Om te beginnen mag je geen eten of drinken mee naar binnen nemen.

Omdat wij Nederlanders zijn (en daarbij ook nog eens studenten met erg weinig geld) hebben wij natuurlijk wat flesjes multifruit en wat broodjes meegenomen want er stond nergens (ik heb er extra naar gekeken) dat het niet mocht. (ik had het namelijk al eens meegemaakt, maar toe stond het wel aangegeven)

Bij de ingang word al ons eten er uit geflikkerd en als ik beleeft aan zo’n security zombie vraag waarom ze dat doen krijg ik alleen te horen dat het niet mag. Voor dat onze security man al mijn drank weggooit poog ik nog snel alles naar binnen te proppen, maar zo snel eten en drinken gaat gewoon niet.

Eindelijk binnen ga ik voor de grap eens kijken wat een consumptiebon kost (om het vervolgens om te rekenen naar guldens) zodat ik weet wat ik kwijt ben aan eten en drinken. Een bonnetje kost 1,70 pleuro, dat is 3 gulden en 75 cent. Drinken kost een bon, maar voor een bakje met eten moet je 5 bonnetjes neer tellen. Ja ja, je leest het goed. Voor een klein bakje 2,5e bon, en voor een grote (en dat was niet erg groot) moet je 5 bonnetjes betalen. Dat is ongeveer 20 gulden voor een bakje vlees met sla, daar koop je bij ons in het dorp een hele koe voor.

Halverwege de dag wilde wij naar buiten, want daar lag op ongeveer 300 meter een supermarkt zodat we voor een normale prijs wat eten konden halen. We mochten wel naar buiten (wat aardig) maar dan kwamen we er niet meer in. Dat is eigenlijk een synoniem voor ‘nee je mag er niet uit, want je moet hier al je geld opmaken’ maar dat snapte de security zombie niet.

Dus ik heb die dag helemaal NIKS gekocht. Ik ben twee keer naar de wc gegaan om wat water te drinken en heb geen seconde honger of dorst gehad. Maar de muziek was goed!

Erik


BroederPunkMuts
Gepost door: punkmuis Gepost: 05-06-03 00:00:00
Ik vond het dus echt wel gezellig... De bands waren echt goed... Ik heb zeer genoten van de Bouncing Souls, en natuurlijk van NOFX! De sfeer was ook gezellig, maar wat ik een echte fucked up klote streek vond, was dat je daar ter plaatse eten MOEST kopen, of moest verhongeren. Het was echt veel te weinig voor te veel geld. Maar dat heeft natuurlijk verder niks met de bands te maken dus daarom toch nog een 9. En de treinreis was idd erg gezellig weer terug naar Enschede :).
Gepost door: vinnyjones Gepost: 05-06-03 00:00:00
het was gewoon een super concert!
Gepost door: essork Gepost: 05-06-03 00:00:00
Echt vet, 10 minuten lopen vanuit school en een feestje bouwen, wat wil je nog meer, ik heb alleen wel veel blauwe nofx t-shirtjes en nofx polsbandjes geteld.
Gepost door: punkgurl Gepost: 06-06-03 00:00:00
het was echt zow GAAF... nofx dan... ik vond dat wrestling eist niet leuk en ik ben oowk nietzown fan van die lui die zow heel eng gfingen skaten en fietsen maar nofx was echt suppergaaf... wanneerkomen zen weer?
Gepost door: erikcvlwr Gepost: 06-06-03 00:00:00
Deconstruction 2003, we hadden lomp veel bier ingeslagen dat konden we dus allemaal wegtiefen bij de ingang en mn scheermessen en deo moesten er ook aangeloven, waardoor ik op dit moment nog steeds met een lompe baard zit!
Het eten was rond etenstijd op, dus heb ik een broodje bal iets moeten eten voor lomp veel geld, de koffie was ook na een uur op, en als je naar buiten wou dan mog dat wel alleen als je ging pinnen omdat te bewijzen moest je dus een (pin)bonnetje aan de security laten zien!!!!!!DAT WAS DUS ALLEMAAL KUT!
merchandise was uber vet mooie shirts en vrij cheap! de sfeer was ook goedl, het skaten zal ook wel vet zijn geweest alleen snap ik dat allemaal niet!
de bands waren uber vet
REAL mC kenzies waren lomp wijs , goeie show , lekker hard en een lompe pit!
NOFX was helemaal het einde(het was ook op het einde)ze speelde alle relaxte ouwe nummers en weinig van pump up en die nieuwe cd ! wat dus een goeie zaak is, beetje jammer dat fat mike in de mic ging lopen scheiten en die soms toch wat flauwe grappen, maar ach zo zijn ze nou eenmaal.....AL MET AL EEN SUPER VET FEESIE........en voor de organisatie: val dood!!!!!!!
Gepost door: sjappieextra Gepost: 06-06-03 00:00:00
weer een bewijs dat punk dood is...corporate bullshit.T-shirtjes van €20,- entree kaartje van €26,- voedsel dat veel te fuckin duur is. Allemaal dik geld verdienen en luie gasten dat er in die bands zitten. Gvd zeg zelfs de mensen die het podium op moesten bouwen waren lui...ff met de handen in de zakken er bij staan en de vrijwilligers (inclusief ikke) maar ff bevelen wat ze moesten doen en dan ook nog zeuren wanneer t es niet goed gaat wanneer ze halve bevelen geven...kanker teringlijers.

De hekken aan de voorkant van het podium waren veel te gevaarlijk en stonden los op die veel te gladde vloer...gvd zeg dat was ff zwaar werken om mensen tegen te houden.
Die gasten van de Real McKenzies waren ok...vooral die zanger.
Gepost door: dikke Gepost: 06-06-03 00:00:00
had dus godver net een heel verhaal geschreven maar dat is mislukt!!NOFX WAS COOL!TSOL WAS COOL!!REAL MCKENZIES WAS COOL!!DE REST WAS KUT EN MET DE REST BEDOEL IK OOK ALLES WAT MET DAT FESTIVAL TE MAKEN HAD!!ORGANISATIE:KUT!!
Gepost door: tinus81 Gepost: 06-06-03 00:00:00
goede optredens van onder andere NOFX, Bouncing Souls, Youth Brigade, Real McKenzies. Goeie sfeer. gewoon leuk.
minpunten:
- opgesloten zitten
- te duur kaartje
- te duur eten/drinken
- boy sets fire en hell is for heroes
- dat wrestling gedoe(huur eerst maar eens goeie acteurs)
Gepost door: cassidy Gepost: 06-06-03 00:00:00
het was vet gaaf
Gepost door: president Gepost: 06-06-03 00:00:00
TSOL - 9, NOFX - 8, Bouncing Souls - 8, Real McKenzies 8, Thrice - 0 (wat een kutband), Strung Out - 1


Gepost door: anarchist Gepost: 06-06-03 00:00:00
De pitten bij deconstruction waren heel erg kewl veel afwisseling van hard naar zacht :)
bij nofx was het helemaal kewl!!!
Gepost door: panka Gepost: 06-06-03 00:00:00
JAUZAH dat was weer even heel erg vet!!! en de nooduitgang leidt tot de parkeerplaats met de bussen;

Eric Melvin gesproken, net als Fat Mike en El Hefe en T.S.O.L. hun bier gedronken en me PRIMAH vermaakt.
Gepost door: overthestars Gepost: 06-06-03 00:00:00
<b>Bands:</b> Over het algemeen LEUK. Real mckenzies & Strung out niet gezien wegens een indoor picknick bij de Konmar wat me bij de volgende punten brengt..

<b>Organisatie:</b> KUT
<b>Eten:</b> KUT
<b>Prijzen:</b> KUT

en verder..

<b>Gehalte NOFX shirtjes:</b> eeh..
<b>Wrestling:</b> kut

..maar voor de rest leuke sfeer, leuke mensen en het mag een wonder genoemd worden: IK in een pit. Dus bonusairmiles voor NOFX.

HOPPA!
Gepost door: anarchiesaskia Gepost: 06-06-03 00:00:00
het was gewoon cool eindelijk boysetsfire eindelijjk gezien en trice.
Gepost door: broodkorst Gepost: 06-06-03 00:00:00
kut ijsselhallen!!
Gepost door: badreligion Gepost: 06-06-03 00:00:00
laten we eerlijk zijn, de line up van 2002 zag er beter uit. Ik kwam voor Thrice en Boysetsfire en die vielen ZEKER niet tegen. Jammer genoeg de andere bands wel..
Gepost door: basplas Gepost: 06-06-03 00:00:00
Rare locatie dit jaar, in verband met dat skate gedoe allemaal. Dit kwam het geluid bij de eerste bands niet echt ten goede. Maar de bands op zich waren erg goed. NOFX was echt helemaal geweldig, leuke nummers en niet alleen van de nieuwe cd maar ook gouwe ouwe. Jammer dat het daar zo duur was en dat he niet naar buiten mocht in het begin. De sfeer was erg goed. Goeje muziek.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew