concertagenda
Less Than Jake / Stereo
maandag, 24-06-2002 21:00:00
Melkweg, Amsterdam
9,00 + memb

Bands (2) Wie gingen er (8) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: wobma Gepost: 25-06-02 00:00:00
Inderdaad ja die The Stereo dat was echt een kutband er was dus geen zak aan. Het werd wel wat beter naarmate hun concert vorderde maar het bleef een kutband. Later kwam dus less than jake en dat roeleerde bigtimes. Alleen de pit suckte maar dat was te verwachten met zo een drukte in zo een benauwd zaaltje. Maar we hebben weer lol gehad ofso.
Gepost door: trinus Gepost: 26-06-02 00:00:00
maar goed het was dus in de oude zaal in de melkweg... nja we kwamen ook nog mensen tegen die dit een kut-site vonden... maar ja ze hebben um dus wel bekeken... hoppa... maar eerst dus stereo... nja de eerste 2 nummers waren helemaal diepe ellende maar daarna was het wat minder diepe ellende ofso.... maar goed daarna kwam Less Than Jake iets wat ze trouwens ook wel 20 keer hebben gezegd... maar ja na lang wachten begon Less Than Jake dus het concert roewlde big times..... maar de pit zuigde... veel te druk... nou ja soms viel het wel mee dan... soms... ik zou volgende week ofso wel weer willen in Utrecht maar ja ik ben op vakantie dan... maar anders was ik gegaan!!!
Gepost door: steelo Gepost: 27-06-02 00:00:00
Stereo was veels te soft en het muziek was vet traag. LTJ was daarin tegen echt super VET!!!! Echt toppie gewoon! en het was gewoon bvette ska!
Gepost door: Gepost: 28-06-02 00:00:00
Ik had er zin aan. Ik had dagen voor dit concert alleen maar Less than Jake geluisterd, maar Stereo kon ik niets van vinden. Dit was niet zo raar, want echt goed waren ze niet. Ik vond de begeleiding redelijk, maar de zang zoog zwaar. Hierdoor kwam het publiek niet echt goed op gang. Kennelijk had Less than Jake hierop gerekend, want zij kwamen op met All my best friends are metalheads. Dit werd begeleid door confettikanonnen waardoor de sfeer er in een klap goed in zat. LTJ speelde goed hard, waardoor er een aardige pit op gang kwam. Het publiek werd ook leuk bespeeld, door bier, confettikanonnen, mr. skull(een begrip voor LTJ-fans) en een lulgesprekje. Al met al zeer geslaagd concert.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew