Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
CvK Bandcontest, met o.a. COCKSHOT
vrijdag, 12-05-2006 20:00
Het Bolwerk, Sneek
Gratis
Informatie Bands (1) Wie gingen er (20) Recensies (11)
Het Centrum voor de Kunsten Sneek – Wymbritseradiel – Boarnsterhim organiseert dit jaar voor het eerst de CvK bandcontest.

Doelstelling van de CvK bandcontest is muzikanten uit het reguliere voortgezet en middelbare beroepsonderwijs te bereiken en te enthousiasmeren door ze op professionele wijze te laten deelnemen aan een contest en te ondersteunen middels bandcoaching, songwriting en audio-visuele media.

De Cvk bandcontest bestaat uit 4 voorrondes op de volgende locaties:
- 11 februari, kaatslandfestival, Sneek
- 20 april, Bogerman college, Sneek
- 28 april , RSG, Sneek
Tijdens deze voorrondes zullen de verschillende bands worden beoordeeld door een vakkundige jury. Van iedere voorronde worden 2 bands uitgenodigd voor de finale in ‘het Bolwerk’ te Sneek op vrijdag 12 mei 2006.

De bands die aan de finale deelnemen krijgen een dagdeel bandcoaching en een dagdeel songwriting aangeboden door het CvK. Deze lessen worden uiteraard gegeven door professionele docenten van het CvK.

De winnaar van de finale zal uiteindelijk een optreden verzorgen op het grote podium van de marktstraat tijdens ‘Ut Sneek’ op zaterdag 10 juni en mag in de studio van het CvK een volledige dag CD opnames maken. Ook de nummers 2 en 3 mogen bij het CvK een CD opname maken.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact