Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
knipoog festival, boekel
zondag, 04-06-2006 11.00 tot 23.00
de Knip, Boekel
15.- vvk, 18.- kassa
http://www.tubproductions.nl/knipoog/
Informatie Bands (4) Wie gingen er (4) Recensies (1)
Wederom een optreden van Jabberwocky :D

Bullseye Powerrock en Diesel Diablo’s uitgenodigd.

De organisatie van Knipoog heeft twee vette namen toegevoegd. Als eerste onze lokale rockers The 1’90s die zeker met een verrassende set zullen komen opdraven. Daarnaast komen de vier heren van Zeus, die met hun zeer krachtige stonerrock het Knipoog publiek zal gaan vermaken.

Peter Pan Speedrock zal het festival gaan af sluiten. Met dit trio uit Eindhoven Rockcity hoopt de organisatie een vette Brabantse headliner te hebben gevonden. Een band die gaat beginnen is ook gevonden, de vier jonge muzikanten van the 101's (voorheen Band Zonder Talent ) uit Erp gaan om 11.30 uur binnen het festival openen. Natuurlijk wordt er dan net als vorig jaar gratis een gebakken eitje met een bakkie leut geserveerd.

De entreekaarten kosten in de voorverkoop €15,- en gaan 18 april in de verkoop bij verschillende aderessen, op de site www.tubproductions.nl zijn ze vanaf 18 april te reseveren. Bij de dagkassa gaan ze €18,- kosten.

Met het boeken van het Boekelse rocktrio Kings Castle is het programma rond. daarbij horen ook nog de namen van Forced Memories en Navarone (voorheen Overthrow ) die op het buiten podium zullen openen. Sylver Myst , winnaar van Stoepslag 2005, heeft een nieuwe toetsenist nl. de Boekelnaar Marijn in 't Veld. Voor ons een reden te meer deze band te boeken.

Tot de 4-de!!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact