Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Motion City Soundtrack
zaterdag, 16-09-2006 21:00
Melkweg, Amsterdam
10,-
http://www.motioncitysoundtrack.com
Informatie Bands (1) Wie gingen er (21) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: arnx Gepost: 17-09-06 13:57:46
the hard lessons begon leuk maar werd saai na een tijdje, OK GO was kwa muziek niks aan maar het dansje maakte het wel weer goed :)

en mcs was gewoon gaaf
Gepost door: emotions Gepost: 17-09-06 17:17:58
concert was chill.. bale dak eerder weg moest.. ok go en the hard lessons zijn ook zeker vet.
Gepost door: leej Gepost: 17-09-06 20:56:56
The Hard Lessons waren echt verrassend goed, die chick had een stem! prachtig.

Ok Go was stukken leuker dan op de cd, op de cd vind ik ze een beetje saai maar live maken zr dr een echte show van, niks saais aan. En het dansje was geniaal.

MCS was ook leuk alleen ik zelf vind ze niet zo super en er ging het 1 en ander fout bij de toetsenist. Leuke show dat wel =] veel contact met het publiek.
Gepost door: chicken811 Gepost: 17-09-06 21:51:03
the hard lessons heb ik maar 2 nummers van gehoord want kwam beetje laat aan, hoorde dat ik niks gemist had:P Ok GO was wel leuk, heel vrolijk en geweldig dansje:P
MCS was ook goed vooral bij "everything is alright" ging het publiek helemaal los:d
Gepost door: reneejdanones Gepost: 17-09-06 23:55:54
The Hard Lessons was leuker dan ik had verwacht, energieke frontman en best leuke liedjes. Groot pluspunt dat ze buttons, stickers en zelf hun hele cd gratis weggaven bij de merchkraam.

OK Go vond ik echt geen ruk aan. Saaie kutnummers en irritante bandleden. Halverwege weggelopen naar het café achterin de melkweg en daarna wat met de lui van hard lessons gepraat bij de merchandise.

Motion city soundtrack was heel gaaf, alleen miste ik sowieso drie nummers in hun set. Volgens mij speelden ze sowieso maar heel kort. Wel klasse dat ze stoppen te spelen wanneer er iemand languit op de grond ligt na een poging tot stagediven.
Gepost door: abeyholland Gepost: 18-09-06 14:54:50
Dat was weer eens lang geleden dat ik naar een showtje was geweest! Werd ook weer wel eens tijd! En in dit geval was het Motion City Soundtrack in de Melkweg!

De dag zelf al lekker vroeg naar Amsterdam gegaan om nog even te shoppen en te Maddam Tussaud-en... Dat begon dus al heel goed voor het optreden!

Het optreden begon met twee support bands en de eerste was Hard Lessons... Niet heel speciaal maar wel een hele goede show in elkaar gedraaid waardoor ze je toch nog wisten te overtuigen! Petje af!

Tweede support was OK Go. Ik denk dat ik bij deze mijzelf moet aansluiten bij vele andere... De band zelf was geen ene ruk totdat ze dat dansje begonnen te doen... Te geniaal voor woorden! De bassist van OK Go is vanaf nu mijn held!

En dan de de main act natuurlijk... Motion City Soundtrack... Ik had slechter verwacht want een tijd terug in Dusseldorf wisten zij mij echt niet te overtuigen maar deze keer wel... Viel dus niet tegen...

Al met al was het een leuke superdag, goede shows en ga zo maar door... Nog net wel kantjeboord terug kunnen komen bij de auto ;) hehe...
Gepost door: myrte Gepost: 19-09-06 12:09:16
http://www.youtube.com/watch?v=r84KmacQp-s



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact