concertagenda
The Meteors + meer....
zaterdag, 21-10-2006 Aanvang: 20:45
Poppodium Bibelot, Dordrecht
10 euro
http://www.bibelot.net

Informatie Bands (2) Wie gingen er (38) Recensies (10)
4 bands in totaal

Na het succes van het psychobilly festival van vorig seizoen, kon dit seizoen een tweede editie niet uitblijven. En wat een line-up:

The Meteors uit Engeland
The Termites uit Schotland
The Meantraitors uit Rusland en
Rockerarms uit Nederland

The Meteors
The Meteors zitten alweer ruim 25 jaar in het vak en worden ook wel de koningen van de Psychobilly genoemd. In al die jaren hebben ze meerdere albums uitgebracht en zelfs een film gemaakt: “Meteor Madness”. De heren trekken een breed publiek aan, waaronder punkers, bikers en de meeste andere alternatieve muziek liefhebbers. Over het algemeen gaan de teksten over zwarte magie, science fiction, horror en de dood. In combinatie met hun orginele muziekstijl hebben de heren hiermee wereldwijde bekendheid verkregen.
Website The Meteors

The Termites
Of je deze heren nu wilt omschrijven als een psychobilly, punkabilly, punk 'n roll of ander soort band: feit blijft dat de mannen weten hoe ze moeten rocken! The Termites staan wereldwijd bekend om hun no-nonsense rock 'n roll muziek. In 1992, na een hoop tegenslag, ging de band in eerste instantie uit elkaar. Maar in 2005 kwamen The Termites weer terug, met de orginele bandleden en... beter dan ooit! Met het album 'Overload' (dat ze helemaal geremasterd hebben) bewijzen ze dit nog eens extra. Op dit moment is de band druk bezig met het maken van nieuwe nummers, een voorproefje hiervan hoor en zie je in Bibelot.
MySpace/Termites

The Meantraitors
The Meantraitors zijn een fantastisch voorbeeld van Russische psychobilly muziek. Nadat ze in Rusland de nodige bekendheid hebben gekregen, kan ook Europa inmiddels niet meer om hen heen. Met ruim 10 jaar ervaring staat de band garant voor een spetterende show. Twee van hun nummers zijn gebruikt op de soundtrack voor de film 'Dear World' en de heren van The Meantraitors hebben hier zelf ook een klein rolletje in gekregen. Ze zullen op het Bibelot podium hun muzikale ervaring niet onder stoelen of banken steken!
Website The Maintraitors (onder constructie)
Meer info The Maintraitors

RockerArms
Deze nederlandse psychobilly band maakt inmiddels al ruim zes jaar de nationale podia onveilig met een venijnige lading onvervalste rock ‘n roll. In 2005 verscheen het debuutalbum 'Dresscode Rock ‘n Roll' in de winkels. In Bibelot zul je zeker wat tracks van dit album langs horen komen en enkele nieuwe nummers waar de heren momenteel aan werken. Met hun strakke podiumpresentatie zal RockerArms menig bezoeker trakteren op een onvergetelijke avond!
Website RockerArms© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew