Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Dubliners
zaterdag, 30-09-2006 20:00
De Meenthe, Steenwijk
€ 34
Informatie Bands (1) Wie gingen er (9) Recensies (3)
De invloed van THE DUBLINERS op de wereld van de hedendaagse muziek is groot. Zij effenden het pad voor tientallen bands uit Ierland en Schotland zoals de Chieftans, The Poques, U2, Ossian en The Fureys. Daarnaast wordt dagelijks in duizenden cafés van Australië tot aan Canada en van Argentinië tot Japan de muziek van THE DUBLINERS gedraaid.
THE DUBLINERS hebben de folkmuziek naar miljoenen mensen over de wereld gebracht. Dit niet alleen vanwege de folkmuziek. Meer waarschijnlijk komt dit door THE DUBLINERS zelf: hun ongelofelijke stemmen, hun onbeschrijfelijke instrumentale nummers, hun wilde levensstijl, hun late sessies, hun uitgebreide tours, hun charisma en hun karakters. Geen wonder dat er heel veel fans ook in Nederland jaarlijks terugkeren naar de concerten van THE DUBLINERS.

Het concert in Steenwijk is het openingsconcert van de Nederlandse tour in 2006 die uit acht concerten zal bestaan. Na 44 jaar toeren is de koek nog niet op en de fans kunnen zich voor de tweede keer in Steenwijk opmaken voor een legendarisch concert van een van de beroemdste bands in de wereld. De horeca van de Meenthe zal zich met een speciaal menu en Iers bier aanpassen op de komst van THE DUBLINERS.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact