Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
BRAINWASH 2006 4U&U
zaterdag, 09-09-2006 13:00-01:00
Brainwash Festival, Hoofddorp
1,-
http://www.brainwash-4youandyou.nl
Informatie Bands (7) Wie gingen er (7) Recensies (1)
Beste PUNKERS en MUZIEKLIEFHEBBERS!!!!!

Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook niet! Op 9 september 2006 wordt er voor de 3e keer het “Brainwash Festival” gehouden in Hoofddorp/ Haarlemmermeer!

12 uur non-stop! live-acts, DJ's, theater, sport/spel, merchandise, food, drinks en chillen, chillen, chillen....



Wat is het Brainwash Festival?

Brainwash is een samenvoeging van jongeren uit de jongerencentra van stichting Meerwaarde die gezamenlijk een leuk en toegankelijk festival willen organiseren voor de Haarlemmermeer. Hiervoor zijn de voorbereidingen al getroffen en staat er op 9 september 1 grote dance-tent, Een feest/live-tent en een megapodium ter beschikking voor alle artiesten die graag dit festival zouden willen ondersteunen.

Brainwash heeft ook een goed doel!

Dit jaar willen we buiten het festival ook een goed doel ondersteunen wat inhoud dat we geld in gaan zamelen voor kinderen die in benarde situaties leven en waar geld voor wederopbouw hard nodig is. Hiervoor hebben we de organisatie Terres des Hommes benaderd die garant staat voor ons goede doel en het geld op de juiste plek terecht laat komen. Daarom is het festival wel gratis maar vragen we 1 euro bijdrage bij entree voor het goede doel.

Het bevindt zich te Hoofddorp achter het station, dus zeer makkelijk te berijken. Meer acts volgen zodra deze zijn bevestigt.

Reeds bevestigt:
Osdorp Posse
The Analog Project
Daisy Vain
Faya Djang
Samaritan
Solid Rocket Boosters
NiceMom
The Icons
Esion




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact