Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Sellfish, Simple Assumption & Dit Bestand
vrijdag, 01-09-2006 21.00
OJC de Werf, Sint-Oedenrode
5 eurie
Informatie Bands (3) Wie gingen er (4) Recensies (2)
Op vrijdag 1 september vind alweer de aftrap voor het nieuwe concertseizoen plaats in OJC de Werf. En niet met de minste namen. Op deze avond zijn Sellfish, Simple Assumption en Dit Bestand te zien op het podium van OJC de Werf.

Dit Bestand timmert al een tijdje aan de weg en heeft inmiddels 2 demo’s uit weten te brengen. Met hun agressieve punk doen ze denken aan bands als JFA en Against All Authority, pioniers van het skatepunk genre.
Simple Assumption stond al eens eerder in de Werf. Toen nog in dienst van, het inmiddels opgeheven, punklabel Naked Records. Sindsdien heeft de band natuurlijk niet stilgezeten en een nieuwe plaat is in de maak. Het geluid ligt ergens in het straatje van Lagwagon, the Offspring en MxPx en is te omschrijven als melodieuze punkrock.

Ook Sellfish bracht nog een plaat uit bij Naked Records waarna ook de Werf al werd aangedaan. Maar ver daarvoor speelden de heren ook al eens in Sint-Oedenrode. De muziek is het beste te omschrijven als snelle skatepunk met lichte hardcore invloeden. Denk maar aan een band als de Satanic Surfers. Vanaf het moment dat Marco Roelofs van de Heideroosjes de band vroeg mee te werken aan de verzamel cd ‘Hollandse Herrie 1’, heeft de band naam weten te maken in de Nederlandse punkscene. De band staat bekend vanwege zijn energieke performance en aanstekelijke nummers. Daar kunnen degenen die er eerder bij waren over mee praten, dus mis dit niet.

Het optreden vindt plaats in OJC de Werf op vrijdag 1 september 2006 en de deuren gaan open om 21.30. De entree bedraagt € 5,- en tickets zijn in de voorverkoop aan de bar te koop. OJC de Werf is elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21.30 tot 2.00.




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact