concertagenda
Strike Anywhere + The Loved Ones
zondag, 19-11-2006
JC De Klinker, Aarschot

Bands (2) Wie gingen er (9) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: tom Gepost: 20-11-06 14:06:03
Na een lange rit door Retie, Geel en over het Sint Dempnaplein in Aarschot aangekomen en snel frit gaan eten met anderhalve fles ketchup er overheen.

Starfucker was net begonnen. Ik vond het zowaar een leuke band! Podiumpresentatie kan wellicht iets beter, maar de muziek was in orde. Ik smolt helemaal van de zangeres toen ze Vlaams praatte...

Second Base vond ik werkelijk geen donder aan. Dat gitaargeluid kan echt niet. Zoveel gain heeft een deathmetalband niet eens. Metaldrums trok ik ook niet, om over het accent nog maar te zwijgen.

The Loved Ones speelden een toffe show! Het was allemaal net iets minder rauw dan op plaat, maar de show was leuk.

Strike Anywhere was subliem! Perfecte setlist met oude nummers en wat nieuwe dingen. Band had er zin in en het publiek ook. Wellicht was dit een van de tofste shows waar ik ooit ben geweest.
Gepost door: wokkel Gepost: 21-11-06 19:34:22
De eerste band (starfucker) was wel okay. Hulde aan de drumster, koele chick. Tweede band (second base) was absoluut kut. Metaldrums, zang stond veelste hard, vraagt die nitwit of zn zang nog harder mag terwijl er overal mensen staan met hun vingers in de oren. Twas ook echt kutmuziek. Toen kwam the loved ones. Kende ik niet, vond het tof. Melodieus, doch rockend. Tot slot Strike Anywhere. Tyfushard. Harde pit, nee, een tyfusharde pit. Alle hits (voor zover ik ze ken) werden gespeeld. Superband & supershow. Toen weer terug naar Nederland tuftuftuf :)
Gepost door: captainanarchy Gepost: 23-11-06 20:58:16
altijd leuk in Belgie
eerste band, starfucker was wel ok, aardig geluid, aardige zang, bassist mag alleen af en toe wel doen alsof hij er ook bij is.
2de band, second base of zoiets, was echt geen drol aan, stond veel te hard, zat totaal geen lijn in. Die drummer leek wel alsof hij een andere setlist had liggen. Terwijl hij het volgens mij wel zou kunnen als het allemaal wat strakker zou zijn.
Loved Ones deden wat ik hoopte. Ze speelden de beste nummers, hadden nog wat leuk gelul, en zetten een keistrakke show neer.
Strike Anywhere was werkelijk subliem. Ze rockten keihard, speelden veel ouse nummers, maar ook veel van de nieuwe. Iedereen op en voor het podium stond helemaal uit zn dak te gaan, met nog echt een goeie toegift ook. Hulde, Hulde, Hulde... Ik heb ze vaker gezien, maar als ze het bij zulke kleine zaaltjes houden, kunnen ze overal helemaal los gaan en overal een van de beste shows ooit weg gaan zetten.... GEWELDIG!!!© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew