concertagenda
Peacocks *punk disco*
donderdag, 02-11-2006 20:00
Goudvishal, Arnhem
3 euro
http://www.goudvishal.nl

Informatie Bands (1) Wie gingen er (13) Recensies (7)
Altijd al je favoriete punkrock, ska en hardcore deuntjes over een grote geluidsintallatie willen horen blazen? Dan is dit je kans! DJ Bootsman en Marnixxx hebben hun krachten gebundeld om er een soort van alternative punkdisco-avond van te bouwen. Van 4Skins tot Against Me! en van de Casualties tot Bonecrusher.. vanalles zal voorbij komen en er is ook de mogelijkheid voor iedere bezoeker om zijn/ haar verzoeknummers aan te vragen. Mocht je twijfelen of de platen aanwezig zijn en je wilt zeker zijn dat jouw favoriete tracks aan bod komen kan je ze natuurlijk altijd nog zelf meenemen.

Dit alles gebeurt onderleiding van de Zwitserse punkabilly band The Peacocks. Met een mix van punk, rockabilly, pop en een flinke huts rockín roll zullen zij een fijne gewaarwording zijn voor fans van bands als The Living End, Rocket from the Crypt, en Bad Religion.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om je eigen zangkunsten ten gehore te brengen met behulp van een heuse karaoke set! Na de show zal deze uit de kast komen en krijgt iedereen de kans om cdís, shirts en ander muziekgerelateerd spul te winnen!



© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew