Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Send more paramedics/ heartfelt (cd release)
zaterdag, 02-12-2006 19:30
Goudvishal, Arnhem
€ 5
http://www.goudvishal.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (7) Recensies (1)


Met leden die naar eigen zeggen deel uit maken van de ondoden en ziekelijk kannibalistische neigingen vertonen door hun honger naar menselijk hersenen is Send More Paramedics een band die het ook verassend goed doet onder ons stervelingen. Met muziek die valt te omschrijven als Zombiecore zet de band een unieke combinatie van jaren ’80 Trash Metal en moderne Hardcore Punk neer die wordt gevormd door een obsessieve fascinatie met b-horror films. Deze muzikale fusie van horror, trash en hardcore is onmisbaar voor liefhebbers van: Zombie Apocalypse, Minor Threat & The Misfits.

Cd-Release!!!
Hardcore uit Tilburg! De band Heartfelt geeft een nieuwe dimensie aan deze term, beïnvloed door bands zoals The Nerve Agents, 7 Seconds en In my Eyes zijn ze bezig niet alleen Nederland, maar langzaamaan ook Engeland te veroveren. Deze mannen hebben een boodschap en maken flink wat herrie om deze kenbaar te maken aan de wereld, en met een nieuwe full-length die deze avond wordt gepresenteerd moet deze boodschap bij steeds meer mensen terecht komen. Bands waar ze het podium al mee hebben gedeeld zijn bijvoorbeeld: Paint it Black, Righteous Jams & Good riddance, voor de liefhebber!

Harde death/trash Metal is waar Cypher voor staat, met een nieuw album uit en een vers platencontract mag het duidelijk zijn dat er genoeg potentie aanwezig is. Bereid je voor op opzwepende riffs & heftige drums… Pas maar op dat deze band je niet omver blaast!! Voor liefhebbers van Slayer, Morbid Angel en Pantera.

Een band gevormd met o.a. leden van Beans, Antillectual, The lubricants & Citizen Patrol en beïnvloed door bands zoals NOFX, RKL, Bad Brains & Circle Jerks. Met deze combinatie staat Brat Pack voor snelle melodieuze punkrock met een rauw randje. Ook al zijn ze pas vanaf 2005 bezig, de band is al hard op weg om Nederland te veroveren!

Line up:
18:45 – 19:10 Bratpack
19:45 – 20:15 Cypher
20:30 – 21:05 Heartfelt
21:35 – 22:20 Sent more Paramedics
22:40 – 23:40 Crustacean



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact