concertagenda
Palookas album opnames
vrijdag, 19-01-2007
Aanvang: 21:15 uur Zaal open: 20:30 uur

Mezz, Breda
Ä 5,00

Informatie Bands (1) Wie gingen er (17) Recensies (7)
Op 19 januari nemen The Palookas hun eerste live-album op in Mezz. Deze skaband bestaat uit zeven man die op een podium hun zelfbeheersing niet onder controle hebben. Ze trekken al jaren als een wervelwind door stad en land om in alle zalen de boel op zijn kop te zetten. Met een swingende blazerssectie, een strakke groove en bepakt met gitaren en orgels spelen The Palookas eigen werk!

The Palookas bestaan sinds 2001 en hebben sindsdien al de nodige aandacht gegenereerd met een aantal eigen beheer-cdís en een serie spetterende optredens. Zo was de band vorig jaar een van de hoogtepunten op het Dutch Ska festival en deed men een tour als vast voorprogramma van de Toasters. The Right Choice kwam ook, een zeven tracks tellende mini-cd waarop de band laat horen dat al die aandacht meer dan terecht is. The Palookas spelen een frisse mix met reggae-, pop- en punkingrediŽnten.

Rondom de opnames van album organiseren de Palookas verschillende leuke acties. Kijk op www.thepalookas.com voor meer informatie.

De avond zal verder opgeluisterd worden door Dj Tommi. Hij zette dit jaar de Lima-tent van Lowlands op zijn kop met zijn Balkan Beatz: feestelijker en dansbaarder dan welke dancestroming dan ook. Een complete mix-up van traditie en folklore aan de ene kant en moderne pop-, punk- en dancemuziek aan de andere kant. Etnische invloeden zijn de rode draad, uiteenlopend van het Oostblok tot Arabische, Oosterse en zelfs Latino (mestizo) invloeden.© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew