Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
De heideroosjes
vrijdag, 16-03-2007 20.00
Melkweg, Amsterdam
12,50 euro
Informatie Bands (1) Wie gingen er (34) Recensies (9)

Recensies door leden

Gepost door: klojet Gepost: 17-03-07 08:55:58
Volgens mi vond ik ONOFF veel toffer!

En me rug is na de klote en die klote polizei vraagt gewoon 75 euro boete omdat je wildplast!
Gepost door: marrkus Gepost: 17-03-07 10:40:49
Onoff was een leuke band . Kga vet klagen. ! vieze flikkers mikken precies op me oog met een drum stokje.

Heideroosjes was ook wel tof.
BIERGLAZEN GOOIEN !
Kut crowdsurfers.
Gepost door: ediblestrange Gepost: 17-03-07 10:44:58
Ik heb 1 van de drum stokjes van onoff or whateva the first band was called,, en hum ja was een leuke concert mwahhahaha .. but snif.. No "fistfuckparty"
Gepost door: nibo Gepost: 17-03-07 12:38:37
het was ziek vet, veel beter dan k had verwacht (ik verwachtte eigenlijk helemaal niks, dat maakte t nog beter). harde pit, saai voorprogramma met een dik engels mannetje van wie je de bierbuik kon zien, en een gewoon een geweldig optreden. volgende keer weer!
Gepost door: poeheepunx Gepost: 17-03-07 14:56:55
Onoff vette band!

Ennu heideroosjes was wel grappig, was alleen wat te bezopen en niemand vangt je op bij crowdsurfen vieze gozer flikkers!

En lang leve het wildplassen!
Gepost door: ester182 Gepost: 17-03-07 16:05:48
Hoe heerlijk was die avond..
Gepost door: michelysselpunk Gepost: 18-03-07 12:07:17
Alleen maar respect! De Heideroosjes dit was weer een show in een lange lijst van optredens waar ik ze heb zien spelen. En het blijft energiek, pakkend en vooral belangrijk het gaat nooit vervelen :D de nieuwe nummers vond ik trouwens ook echt vernieuwend maar de oude blijven mijn persoonlijke voorkeur houden.
Gepost door: gerdje Gepost: 18-03-07 13:26:07
Allereerst super gezellige dag gehad met de vriendenclub. Al vroeg vertrokken richting 020 om wat te eten en te pilsen! Tijdens eten bericht gehad van een vriend die wat later zou vertrekken dat zijn ma de broek met kaartje in de was had gedaan. Vanwege de verre afstand bleef deze vriend uiteindelijk maar thuis, dus dat was het eerste smetje.

Uiteindelijk maar eens de Melkweg ingegaan waar het eerste bandje On Off begon te spelen. Ze komen uit Ierland, maar dat is echt niet te horen, want wat een bekakte stem had die zanger. Maar goed, muzikaal onderscheiden ze zich niet van de vele punkrock bandjes die op deze aardkloote bestaan, dus ze hadden van mij weg mogen blijven.

Uiteindelijk de Heideroosjes aan het werk en viel me al meteen op met welk nummer ze zouden beginnen vanwege de zwaailichten die niet bedekt werden door dat kleine klote doek. Verder leuke afwisseling tussen oude en nieuwe nummers, maar optreden zelf viel me best tegen. Ik miste energie en dat vooral op het podium. Had het daarom ook liever in de oude zaal gehad, omdat de nieuwe zaal weinig gezelligheid uitstraalt. Maar goed, toch maar even de lp na afloop gekocht.

Toen maar eens de tram gepakt die ons naar station zou brengen. Ik heb nog nooit zo lang erover gedaan en wat zijn die lui in 020 ontzettend eigenwijs. Ze bleven maar op de onderste treden staan in de tram, waardoor de tram bij elke halte 3/4 minuten bleef staan. Eenmaal aangekomen op station bleek de ingang van het perron afgesloten te zijn vanwege een ongeval, met als gevolg dat we de laatste trein richting Elst mistten.

Toen maar naar Utrecht gegaan en daar het voor elkaar gekregen dat de NS een taxi zou regelen die ons naar Elst zou brengen.

Uiteindelijk rond 2.30 het nest in!
Gepost door: barbapapa8 Gepost: 18-03-07 17:26:15
Ik heb me geweldig vermaakt. Had verwacht dat ik de Engelstalige nummers niet zo leuk zou vinden als de Nederlandse, maar het viel reuze mee :)
Had het album al gehoord dus kon gelukkig al een paar nummers meezingen :P

En natuurlijk waren de oudere nummers ook geweldig om mee te schreeuwen!

Ps. Bierglazen gooien hoort erbij, zeker een 10© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact