concertagenda
Gang green
dinsdag, 13-03-2007 zaal open: 19.30
Goudvishal, Arnhem
€ 10,00
http://www.goudvishal.nl

Informatie Bands (3) Wie gingen er (23) Recensies (7)
Gebrouwen in Boston en bezig met het verleggen van grenzen sinds het ontstaan van Hardcore is het, inmiddels legendarische, Gang Green. Al vanaf het begin geleid door frontman Chris Doherty zijn ze voornamelijk bekend van hun vele nummers over bier drinken en dronken zijn, herkenbaar dus voor de meeste van ons! Geobsedeerd door alcohol, sex en skateboarden slopen er langzaamaan wat Heavy Metal invloeden in de drie akkoorden thrash, hierbij werden de Hardcore wortels echter nooit vergeten. Bereid je maar voor op een energiek optreden waarbij de band een selectie van hun favoriete nummers speelt, voor de liefhebber van Budweiser en 80’s Hardcore!

Nothing Done (met leden van Uppercut) staat garant voor Hardcore zoals deze in de jaren ’80 werd gemaakt! Agressieve oldskool is waar ze goed in zijn, maak je klaar voor heftige moshmomenten waar geen ontkomen aan is! Een aanrader voor de liefhebber van bijvoorbeeld Negative Approach, Bl'ast & Black Flag.

Rauwe melodische Hardcore is de beste omschrijving van de muziek van Said and Done, een combinatie die nu ook te horen is op hun full length die net uit is gekomen. In de muziek zijn invloeden te horen van bands zoals Cro-Mags, Motörhead & Bad Brains, voor de liefhebber dus!

line up:
20:20 - 20:50 Said And Done
21:10 - 21:45 Nothing Done
22:10 - 23:10 Gang Green© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew