concertagenda
Mad sin & cellar zombies
zaterdag, 14-04-2007 20:00
Goudvishal, Arnhem
9,50
http://www.goudvishal.nl

Informatie Bands (2) Wie gingen er (39) Recensies (16)
Veteranen Rock-n-Roll is wat Mad Sin weet te brengen. Geen loze kreet als je een band over de vloer gaat krijgen die al sinds 1988 platen aan de man brengt. Ooit berucht als een stel woestelingen die menig hotelkamer en podium in chaos achter liet maar inmiddels een gezellige psychobilly band die zijn muziek serieus neemt maar zichzelf de lol om te leven gunt. Na dus een lading aan platen en toers te hebben gedaan komt de band nu eindelijk eens in de Goudvishal zijn melodieuze, strakke, up-tempo psychobilly nummers ten gehore brengen. Voor liefhebbers van: Rancid, The Meteors, Demented Are Go!.

Daar waar Mad Sin als veteranen langskomen, komt het Nederlandse Cellar Zombies nog maar net om de hoek kijken. Zet echter de Myspacert van de Cellar zombies aan en je hoort een band die overkomt alsof ze al duizenden jaren Punk/Psychobilly spelen. Met het grootste gemak vliegen tempowisselingen en wisselende speeltechnieken je om de oren.

Line up:
21:20 - 22:00 support 22:20 - 23:20 Mad Sin© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew