Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Uit je hok: aendo + die die die!
dinsdag, 03-04-2007 21:00
Mezz, Breda
Gratis
http://www.mezz.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (0)
Die!Die!Die! is een exponent van de groeiende en bloeiende Tilburgse new noise scene. De band krijgt vandaag ondersteuning van The Jim Morrisons, een kleine sensatie binnen het Tilburgse. Loude schrapende noise en stevige performance art zijn hun middel, een staat van surrealisme hun doel.
Die!Die!Die!is het soloproject van muzikale duizendpoot Vincent Korenman. Naast zijn werkzaamheden als producer en remixer voor bijvoorbeeld The Spades, is hij bij het grote publiek vooral bekend met zijn punkrock band The Travoltas. Wat velen echter niet weten is dat hij vanaf het begin van de jaren 90 zich al bezighoudt met het maken van electro. Zo ook zijn nieuwste project Die!Die!Die! Maar wel electro met een enorme invloed van blackmetal, punk en noise.
Binnenkort gaat hij optreden in China maar niet voordat hij eerst Breda op zijn kop zet. Speciaal voor deze avond heeft hij collega electro-punx The Jim Morrisons uitgenodigd. Ook dit duo zal electro-over-the-top ten gehore brengen.
www.myspace.com/thediediedie
www.myspace.com/thejimmorrisons

Aendo is een nu-metal band uit Breda. Ze spelen nu zo’n twee jaar in de huidige formatie met gitarist Borren, drummer Tom, zanger Floris en bassist Stijn. Ze maken een aparte mix van alles wat ze leuk vinden. Denk aan Korn, Deftones en Sepultura. In 2004 waren ze al eens te bewonderen tijdens een Uit Je Hok. En dat was niet zo maar een optreden, wat resulteerde in plek als support act bij de band VanKatoen tijdens een optreden in de zaal van Mezz. Na een kleine muzikale pauze zijn ze er nu weer helemaal klaar voor en zullen dan ook deze avond het Mezz Café op zijn kop zetten.




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact