Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Seuterrock
zaterdag, 23-06-2007
de Halfpipe, 's Gravendeel
http://www.seuterrock.hoekschewaard.nl/
Informatie Bands (3) Wie gingen er (4) Recensies (0)
Het ei is gelegd, maar dat bleek in de praktijk nog een zware kluif. De organisatie van Seuterrock had de keuze uit ruim veertig bands, maar kan er op het festival niet meer dan elf kwijt.
Om het kiezen te vergemakkelijken, werd de hulp van het publiek ingeroepen. Dat kon via internet stemmen, maar het systeem op de website bleek nogal fraudegevoelig.
,,Eén van onze doelstelling is om elk jaar een zo gevarieerd mogelijk programma neer te zetten, met zo veel mogelijk nieuw, regionaal talent,’’ stelt Rob Stolk bovendien.
Uiteindelijk is hij er met zijn medeorganisatoren dan toch uitgekomen. VanKatoen is de enige act die vorig jaar ook al te bewonderen was tijdens het openluchtfestival op het dak van de Kiltunnel. De Hoeksche Waard is verder goed vertegenwoordigd met The Sheep, Slither en Eén Pot Nat.
Voorts kunnen de liefhebbers uitkijken naar Skapische, Lap of Time, De Juf, Viral, Maroen en I Wannabee & The Wannebees. De volgorde van spelen staat nog niet vast. Wie goed geteld heeft, komt nog maar aan tien bands. De elfde podiumplaats is gereserveerd voor de winnaar van de Zuid-Hollandse High School Music Competition, waarvan de finale later deze maand wordt gehouden. The Sheep behoort nog tot de kanshebbers. Als deze formatie wint, dan mag de nummer twee van de ’schoolcompetitie’ zaterdag 23 juni op Seuterrock spelen.
Vrijwilligers kunnen zich trouwens nog aanmelden op info@seuterrock.nl



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact