Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The stilettos + johannes de boom + meer
zaterdag, 20-10-2007 16:00
Lichtboei, Harlingen
3 euro
http://i103.photobucket.com/albums/m154/Bolke_R/posters%20Lichtboei/lichtboei20071020.jpg?t=1191865348
Informatie Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (0)
Op zaterdag 20 oktober aanstaande zal in Noord Nederland de eerste “Bakkebaarden Bijeenkomst” worden gehouden.
Deze bijeenkomst wordt gehouden in de “Lichtboei” te Harlingen aan de Rommelhaven. De zaal gaat open om 16.00 uur en de entree is 3 Euro. En let op: Bakkebaarden verplicht, maar die kunnen ook op creatieve manier verworven zijn! Dames met bakkebaarden lopen er dan ook echt rond!
Ook zijn er diverse tattoo artiesten en treden de Stilettos en Johannes de Boom op. En als klap op de vuurpijl is er deze dag een expositie van foto’s genomen door Moniek Wildenberg.

=Waarom een bakkebaarden bijeenkomst?=
Sinds ongeveer 5 jaar bestaat er in Nederland een zgn. bakkebaarden club, waar jongens en mannen met deze hoofd begroeiing lid van kunnen worden.
Het is een speelse club zonder echt doel. Opvallend is wel, dat de leden een Bourgondische inslag hebben en graag het leven vieren.
Waardoor er sowieso een jaarlijkse bijeenkomst wordt gehouden, maar dat is altijd in Brabant, want daar is ooit de club ontstaan en opgericht.
Kijk daarvoor op: www.sideburns.nl.
Omdat een ieder vrij is om ook elders een bijeenkomst te houden, gebeurd dit deze keer in het noorden van ons land en wel in Harlingen. Onder leiding van sideburner 0441, zie de sideburn site!!

=Stilettos=
Deze pure en oprechte rock&roll band komt uit Utrecht. Hun muziek doorspekt met surf-blues- en rock riffs gaat je onder de nagels zitten. Beukt via hart en bloedvaten je systeem binnen. Laat je niet los. Op het einde van hun daverende act en show, weet men dan ook vaak niet meer waar men is. Rock&roll zo het ooit bedacht en bedoeld is.
Voor meer band info zie: www.stilettos.nl

=Johannes de Boom=
Ooit de zanger van de Shavers, sideburn lid nummer 0019, vertelt, zingt en draagt voor op volstrekt eigen wijze. Natuurlijk spelen rock&roll en tatoes hierin een rol.
Voor meer info; telefoon nummer 072-5742696.

=Moniek Wildenberg=
Sinds jaar en dag zwalkt Moniek Wildenberg rond in de wereld van de rock&roll. Haar camera altijd onder handbereik. In de loop der jaren maakte zij daar de ene prachtige foto na de ander. Een keuze uit haar oeuvre komt deze dag te hangen in de zaal van de “Lichtboei”.
Voorbeelden van artiesten en bands die Moniek gefotografeerd zijn bv. Peter Pan Speedrock, Iggy pop, The Cramps.
Voor meer info kijk op haar site: www.dse.nl/~moniekwphoto/

=Tattoo shop Zeist=
Een bakkenbaarden bijeenkomst zonder tatoeëerders is vrijwel ondenkbaar. Drie tattoo artiesten uit Zeist gaan hun kunsten vertonen. Ter plekke kan men een mooie tattoo laten zetten door Toots, Andy of Jarno. Het sideburn logo staat al in menige huid geprikt!
Info over de mannen uit Zeist vind je op: www.tattoots.nl

=Rings Of Pleasure=
Op deze bijeenkomst gaat sideburner Rob lidnummer 0720 een zogenaamde “Grint Show” geven. Hij gaat dan met een slijptol het lichaam van iemand anders te lijf. Ook bewerkt hij met de slijptol zijn eigen lijf.
Voor info hierover naar: www.ringsofpleasure.nl




=Voor meer informatie of een toelichting op dit persbericht=
Kunt u contact opnemen met de organisator van deze Bakkebaarden bijeenkomst Frank Winter.
Frank Winter is te bereiken per telefoon 0517-413483 of 06-42567911 en per e-mail op fr.winter[at]planet.nl



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact