Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Comeback Kid, Parkway Drive, Cancer Bats, This Is Hell, The Warriors, All For Nothing
zondag, 11-11-2007 deur open: 17:00 / aanvang: 18:00
WaterFront, Rotterdam
17,50
http://www.waterfront.nl/?id=1107
Informatie Bands (6) Wie gingen er (31) Recensies (7)
De laatste band voor vanavond is bekend! En dat is niemand minder dan onze eigen, Rotterdamse All For Nothing. Kom dus vroeg, want ook deze band mag je niet missen!

Bij elkaar gekomen met één simpel idee in gedachten: het spelen van fast, furious hardcore. Twee albums en vele concerten over de hele wereld later is Comeback Kid een van de grootste namen van hardcore. Na twee jaar komen ze weer met een new album, “Broadcasting...”, hun meest diverse album tot nu toe. Over het album in de woorden van Andrew Neufeld (hoofdzanger): “We wanted to up the ante with this one. Mix it up a little bit more. This is definitely the darkest record we have ever written. I think that with music it’s great to explore new things and push the envelope a bit.”
Parkway Drive is een klein achterweggetje in het australische platteland. Vanuit hier is het geluid van australische angst ontstaan. Gitaar melodieen die omslaan in harde breakdowns, kungfu drums, dikke ritmes en technische precisie allemaal in de genres metal, hardcore en death. In de zomer van 2003 was een band geboren. Met een debuutalbum, “Killing With A Smile”, dat binnenkwam op #2 de Australische independent charts. Het gecombineerde succes van het album en de ongelofelijke live optredens zorgen ervoor dat je deze band niet mag missen.
Onstaan in 2004, zijn The Cancer Bats gekomen om te verwoesten. Gevuurd met de passie om harder te spelen, harder te rage en om meer lol te hebben dan iedereen. Hun sound bestaat uit een mix van hardcore, southern metal en punk rock, bij elkaar een dodelijke rock and roll explosie.
Weinig bands beginnen met zo’n buzz omzich heen als This is Hell. Hun demo album was binnen no time uitverkocht en al snel werd het duidelijk dat ze een hardcore force zijn to be reckoned with. Toen Josh Grabelle, president van Trustkill (hun label), the band voor het eerst live zag had hij het volgende te zeggen: “I got the amazing feeling that I used to get watching hardcore bands a really long time ago, something I haven’t felt in years”
Met gemiddeld meer dan 300 concerten per jaar, kan The Warriors beter hun naam veranderen naar ‘ the road warriors’ . Het nieuwe hardcore album “Genuine sense of outrage” is net afgelopen augustus uitgekomen.

www.myspace.com/cancerbats
www.myspace.com/thisishell
www.myspace.com/thewarriors


deur open: 17:00 / aanvang: 18:00 / € 17,50 / grote zaal



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact