Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punkrock soccer tournament 3
zaterdag, 11-08-2007 vanaf 1300
SV Hellas, Den Haag
gratis
Informatie Bands (2) Wie gingen er (4) Recensies (2)
Op zaterdag 11 augustus zal de derde editie van het punkrock voetbaltoernooi plaatsvinden. Bands uit Nederland en Belgie zullen strijden om de befaamde punkrockcup. Deze cup werd vorig jaar gewonnen door de mannen van Drunktank uit Den Haag. Traditie getrouw organiseert de winnende band het toernooi het jaar daarna. Vandaar dat het dit jaar zal plaatsvinden in Den Haag bij Sportvereniging Hellas op de Laan van Poot 353a, georganiseerd door Drunktank.
Vanaf een uur of 1 's middags zal er in wedstrijdjes van vier tegen vier gestreden worden om de cup. Daarna moeten de hongerige bands natuurlijk eten dus zal er een BBQ plaatsvinden. Na deze BBQ moet iedereen zich even opfrissen om vervolgens 's avonds vanaf een uurtje of acht helemaal los te gaan op het feest. Op dit feest zullen de bands New Pokerface en Drunktank optreden en zal daarna DJ Tinus het feest afsluiten.
Lijkt het je leuk om bands als Dad's Amp (Belgie), Jux Junction (Limburg), Age of panic (Rotterdam) of lokale helden Drunktank en The Getaway te zien stuntelen op het voetbalveld, kom dan 's middags kijken. Wil je de bands liever zien doen waar ze wel goed in zijn, kom dan 's avonds naar het feest om te genieten van de optredens.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact