Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Zatopeks
woensdag, 19-09-2007 21.00uur
ACU, Utrecht
€ 5,-
http://www.acu.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (2) Recensies (1)
Zatopeks (UK), The Accelerators (NL), Black Heart Rebellion (B)

Zatopeks
uit Londen, maakt lekkere pop-punk/punk! Na meerdere Europa-tours zijn ze nu weer bezig aan een lange rit dwars door Europa. Hun werk is uitgebracht bij het Nederlandse poppunk label Stardumb Records. Door de jaren heen hebben ze het podium mogen delen met bands als The Groovie Ghoulies, Real Mckenzies, Peawees en onze eigen The Apers uit Rotterdam! Krachtige en lekkere nummers met goede teksten en een Engelse feeling. Dit gaat zeker een feestje worden! Invloeden die genoemd worden zijn The Ramones, Screeching Weasel, The Queers en The Clash.
www.myspace.com/zatopeks.

The Accelerators is een jonge band maar met een grote toekomst in het vooruitzicht. Deze jongens komen uit Rotterdam en weten zeker hoe je een feestje moet bouwen, op het podium en ernaast!
Goede vrienden van Zatopeks, zelfde stijl maar met een iets smeriger geluid! Sinds kort een nieuwe 7''release uit met de naam 'My Baby Is An Undertaker'. Met (ex)-leden van The Jizz Kids en The Centerfolds. Invloeden die genoemd worden zijn: The Ramones, The Queers en Dwarves, of ze zo klinken mag U zelf komen beslissen! www.myspace.com/accelerators.

The Black Heart Rebellion is ook zeker punk maar dan anders. Deze jongens zullen zorgen voor een heerlijke opening van deze diverse avond. Instrumentale, dromerige stukken worden afgewisseld met harde en epische stukken. De eerste keer dat ik ze zag dacht ik direct aan Explosions In The Sky maar dan met schreeuwerige zang en een heerlijke drive! Eén van de laatste shows van hun Europese avontuur, komen dus! www.myspace.com/blackheartrebellion.

Aanvang: 21:00 uur * Prijs: 5,-



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact