Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
19-9 rentokill, horrör & stars overnight in ob, nmgn
woensdag, 19-09-2007 open 21.00 aanvang 21.30
de Onderbroek, Nijmegen
3 euro
http://www.grotebroek.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (11) Recensies (3)
Rentokill is een punkrock- band uit de oostenrijkse scene. Punkrockband in de 21ste eeuw? Wat is de scene?
Das eenvoudig, de scene ben jij, gepassioneerde mensen die van muziek houden, naar shows komen, de gevestigde orde en deze zogenaamde westerse manier van consumeren ter discussie stellen. Rentokill ziet zichzelf als n kans om haar eigen (persoonlijke) vrijheid te uiten, en n nieuwe inhoud en nivo aan politieke punkrock te geven.
Het gaat er niet om om groter, sneller of iets dergelijks te zijn. Het gaat niet om concureren, mode, of met vlaggen zwaaien. Het gaat Rentokill om de inhoud van de geest en t hart, niet enkel die van henzelf, maar die van iedereen die gelooft in echt alternatieve muziek, shows organiseert, eten maakt, en slaapplekken organiseert en de spirit DIY houd, zoals t altijd geweest is.
Die scene is diervriendelijk, anti-racisties, anti-sexisties. Iedereen, ook Rentokill weet dat de wereld ten onder gaat, maar we kunnen met zn allen nog steeds zelf beslissen hoe!

Stars Overnight is nederlands best bewaarde punkrock geheim... Deze 4 lego-fanaten spelen hun muziek zoals ze t zelf graag hebben; snel, melodieus, en krachtig!

Horrör speelt D-beat punk met wat rock & roll riffs.
Ze komen uit Barcelona, Spanje en zijn nu bezig met een Europese tour.
Ze hebben tot nu toe uitgebracht: Horrör (7inch, 2005), Split 7inch Horrör/Raiser (2006), Split 7inch Horrör/Derrota (2006), en deze zomer komt nog een 12inch van hunzelf uit.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact