Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punk and swing
zaterdag, 27-10-2007 21.00
Iduna, Drachten
4.00
Informatie Bands (2) Wie gingen er (2) Recensies (0)
2 Bands uit Nederland die je onder de noemer punk kunt plakken, dat is een groot griijs gebied waar de leukste muziek uit voort komt, zo ook de volgende bands. Furio komt uit Amsterdam en bestaat uit oude rotten in het vak. Namen als Travolta`s, House of Destructo en The Tonies staan voor het muzikale erfgoed van Furio. Live staat de band garant voor een strakke en energieke live set. In 2004 opgericht door drie brave muziek ridders die met het woord “Loud” door de muzikale landschapen trekken om hun visie van “loud” te verkondigen. En deze avond zal dit evangelie verkondigd worden in iduna.

Paregoric uit Drachten heeft een naam met betekenis. Het staat voor Punk And Rock Establishes Great Oldschool Rocking In Concerts. De heren hebben eerder op ons podium gestaan, en hebben een dermate goede indruk achtergelaten, dat we ze weer terug hebben gevraagd. Punk en Hardcore uit de oude school met moderne Punk zijn aan de muziek te horen goede invloeden geweest. Paregoric schopt kont!

Verder zullen er Dj`s plaatjes en cd`s draaien. Er zal geen muzikale stroming in een verdomhoekje gedrukt worden, dit om een zo mooi muzikaal spectrum op de dansvloer uit te lichten.

Origineel stond er een “Reunion Night” gepland helaas konden de bands helaas niet de tijd vinden om een goede show neer te zetten. We hebben het reserveplan maar uit het vet getrokken zoals je hierboven leest.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact