Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Wreckin'around the x-mas tree
vrijdag, 14-12-2007 20:00
de Kade, Zaandam
8,- (met flyer) 10,- (zonder)
http://www.kade.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (3) Recensies (1)

Punk, Horror en Rock’n Roll bij elkaar maakt Psychobilly en dat is precies wat er op deze avond verwacht kan worden in De Kade: een stevig potje Psychobilly en Rockablily. De Nederlandse bands Millwaukee Wildmen, 69 Beavershot en Channel Red zullen vanavond act de presence geven.
Milwaukee Wildmen is een van de belangrijkste Psychobilly acts uit Nederland die bekend staat om hun energieke live shows. Door de LiveXS zijn ze zelfs verkozen tot één na beste liveband van Nederland net achter Peter Pan Speedrock. Sinds 1994 hebben deze mannen niet geheel onverdienstelijk 5 albums uitgebracht en zijn ze bekend over de gehele wereld, van Rusland tot Canada. Hier hebben ze onder andere het podium hebben gedeeld met Psychobilly legendes The Meteors, Pennywise, Flogging Molly en hiphopper Ice-T.
69 Beavershot is het beste te omschrijven als ‘Maximum Rockabilly’, denk aan Brian Setzer, Batmobile en Reverend Horton Heat. Deze mannen uit Rotterdam weten precies hoe je strakke, harde, krachtige rockabilly moet brengen!
Channel Red is de eerste band van de avond, opgericht in de zwoele zomer van 2003 in stripclub after dark te eindhoven brengt deze band ons Rockabilly met een snufje surf, punk en country.
Na de bands zal DJ Hankabilly tot de vroege uurtjes alle Rockabilly en Psychobilly plaatjes draaien. Laat die bakkebaarden maar staan, breng je vetkuif maar vast in model en roll the dices, een avond als deze wil je niet missen!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact