concertagenda
The real danger, gascoigne en autumn delay
zaterdag, 15-12-2007 21.00
De Spot, Middelburg
5,00
http://www.despotmiddelburg.nl/agenda/index/iItemId/45

Informatie Bands (2) Wie gingen er (3) Recensies (0)
Tijdens de Hardcore avond zaterdag 15 december treden drie bands op. Autumn Delay uit Belgie, Gascoigne uit Zwolle en The Real Danger uit Rotterdam. Deze laatste band bestaat uit vier ex-leden van het voormalige Uppercut uit Middelburg!

THE REAL DANGER
De Middelburgse Uppercut was een van Nederlands meest bekende oldschool hardcore formaties. Maar de muziekstijl is sinds die tijd veel veranderd. Onder de naam The Real Danger spelen ze nu catchy, midtempo punkrock in de lijn van o.a. de Descendents en Face to Face. Hun debuutalbum is onlangs in september uitgekomen.

GASCOIGNE
Deze hardcorepunkband bestaat uit ex-leden van de bands Gilgamesh, Point of Few, BBK en Propagator. Niet de minsten dus! Hun stijl valt te omschrijven als een mengelmoes Trashcore, Punk en Rock 'N Roll met een snufje boosheid zoals we die in de punkwereld kennen. Ze maken fist in the air hardcore in de traditie van Malkovich.

AUTUMN DELAY komt uit Antwerpen. Zij maken hardcore met een vleugje rock 'n roll. Mag ook wel het Belgische antwoord van Malkovich genoemd worden.

Aanvang: 21.00 uur
Entree: 5 EU© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew