concertagenda
Heaven shall burn + aborted + misery speaks
donderdag, 03-04-2008 open 20.00 aanvang 20.30
W2, Den Bosch
€13
http://www.w2.nl

Informatie Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (1)
HEAVEN SHALL BURN
myspace.com/heavenshallburn
Tourmonster Heaven Shall Burn behoort tot de top van de Duitse metalcore. En laat onze oosterburen nu net heel erg bedreven zijn in het mixen van melodieuze death metal en hardcore. Toch heeft het recente werk van Heaven Shall Burn eigenlijk niet zoveel meer te maken met hardcore. Op de in januari verschenen nieuwe plaat klinkt vooral veel brute metal die zo uit Zweden had kunnen komen. Maar dan vervaardigd naar de maatstaven van Duitse gründlichkeit. Niet vreemd dus dat de tour juist vernoemd is naar het bewuste album Iconoclast.

ABORTED
myspace.com/aborted
Op het moment waarop Aborted te zien is in W2, heeft de groep net de opnamen afgerond voor een album dat komende zomer zal verschijnen. Dikke kans dus dat de Belgische deathmetalact (met Britse drummer) nieuw materiaal ten gehore zal brengen. Uiteraard nemen we ook genoegen met ouder werk. De band heeft met zijn mix van grindcore, grunts, grooves en Carcass-achtige pathologenmetal in de twaalfjarige geschiedenis nog nooit teleurgesteld.

MISERY SPEAKS
myspace.com/miseryspeaks
Misery Speaks is een relatieve nieuwkomer in de Duitse metalcorescene. Niettemin gooide het titelloze debuut uit 2006 hoge ogen. Met de in januari verschenen opvolger Catalogue Of Carnage zit het helemaal snor en vindt de groep uit Münster aansluiting bij melodieuze deathmetalacts als Caliban en tourgenoot Heaven Shall Burn.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew