Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Chuck ragan
woensdag, 14-05-2008 deur open: 20:00
WaterFront, Rotterdam
€8,-
http://www.waterfront.nl/?id=1354
Informatie Bands (1) Wie gingen er (12) Recensies (6)

Recensies door leden

Gepost door: cassidy Gepost: 15-05-08 09:49:54
Was supermooi, die Austin ofzo was ook wel ok. Chuck ragan was echt geweldig, wat een stem heeft die gast!
Gepost door: hairypunkerr Gepost: 15-05-08 09:56:47
Vond de eerste man die speelde niet zo heel vet, Austin Lucas has wel een paar leuke nummers. Chuck Ragan was erg goed! Samen met Austin Lucas vond ik het wat te country dus beter had hij zelf nog wat nummers gedaan, maar al met al coole avond!
Gepost door: bruiser Gepost: 15-05-08 09:58:06
Een avondje pure muziek in Rotterdam! Austin Lucas en Chuck Ragan zijn samen de band Bristle Ridge begonnen waaravan in de zomer de CD verschijnt. De oude Amerikaanse roots van Lucas wordt hier gecombineerd de folk van Ragan. Op het eind werden enkele nummers van deze band gespeeld: HET DAK ERAF!!
Gepost door: nous Gepost: 15-05-08 10:10:42
Man! Wat een avond.
Ik zag er heel erg naar uit om Chuck Ragan live te zien na alle goede verhalen die ik gehoord had, en die verhalen waren ook zeker waar.

Digger Barnes opende de avond, waarin hij het verhaal vertelde/zong van zijn diner "Digger's diamond". Dit samen met Pencil Quincy die 'live' visuals verzorgde. Supergaaf gedaan! Minpuntje was dat je het na 5 nummers toch wel enigszins gehoord had en de muziek echt gered moest worden door het verhaal en de visuals.

Austin Lucas volgde snel. Deze man was echt een eye-opener voor mij. Ge-wel-dig! Meteen zijn laatste plaat maar meegenomen en zit nu na te genieten. Geweldig op gitaar en fantastische stem.

Dan Chuck Ragan, waarvoor iedereen duidelijk was gekomen. Geweldige show. Met eerst veel nummers van Feast or Famine (samen met Jon Gaunt op viool). Waarbij het publiek duidelijk liet merken dat ze de nummers kenden en meezongen bij nummers als "the boat" en "Do you pray".
Ook "the world turned upside down" speelde hij, voor mij een van zijn favoriete nummers, waarbij helaas zijn (eerste) snaar brak.
Tweede deel van de set werd hij vergezeld door Jon Gaul (viool), Digger Barnes (contrabas) en Austin Lucas (gitaar en vocalen) om voornamelijk werk van hun nieuwste plaat "Bristle Ridge" te spelen.
Een fantastisch optreden met supergave sfeer!

Een geweldige avond in het Waterfront!
Ga snel proberen wat foto's online te zetten van deze avond.
Gepost door: nous Gepost: 15-05-08 10:12:31
Breuh! Jon Gaul moet uiteraard Jon Gaunt zijn de tweede keer.
Gepost door: punkiemelanie Gepost: 15-05-08 21:23:05
Jaaaa dát was erg erg tof. Digger Barnes vond 'k niet zo boeiend, hij had 't trouwens ook iets té veel over z'n 'diner' in amerika... Austin Lucas was al stukke beter, maar Chuck was top. Echt, ge-no-ten, 't was super! Wat een strot, en wat een prachtmuziek, kon niet beter gewoon. Dat combinatie'tje op 't eind van alle muzikanten tesamen was ook leuk.

Verder nog eventjes met Chuck gekletst na de show, ontzettend toffe gast zeg. En leuk dat 'k een mondharmonica van 'm kreeg.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact